Η Microsoft αποκαλύψε χτες μια μεγάλη αναβάθμιση για το Bing AI που περιλαμβάνει απαντήσεις με εικόνες και βίντεο, κρατήσεις εστιατορίων, ιστορικό συνομιλιών και κάποια πιο έξυπνη ενσωμάτωση του Microsoft Edge. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά συμπίπτουν επίσης με τη Microsoft που καθιστά το Bing Chat διαθέσιμο για να το δοκιμάσει ο καθένας, μεταβαίνοντας από την ιδιωτική στη δημόσια προεπισκόπηση.

Δείτε επίσης: Bing AI: Τρομέρες αποδόσεις σε καθημερινούς χρήστες

Ίσως η μεγαλύτερη προσθήκη είναι μια νέα λειτουργία Actions στο Bing Chat και το Edge. Θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το Bing AI της Microsoft για να ολοκληρώνετε εργασίες χωρίς να χρειάζεται να πλοηγήστε μπρος-πίσω μεταξύ ιστότοπων. Έτσι, αν ένα αποτέλεσμα αναζήτησης συνιστά ένα εστιατόριο, μπορεί στη συνέχεια να βρει μια ώρα κράτησης που σας εξυπηρετεί και να σας βοηθήσει να την κλείσετε, όλα αυτά μέσα από τη διεπαφή συνομιλίας.

Αυτό λειτουργεί επίσης μέσω του Edge, οπότε αν ψάχνετε για ταινίες, μπορείτε απλώς να ζητήσετε από το Bing AI να την αναπαράγει για εσάς, και αυτό θα επιλέξει αυτόματα τη σωστή υπηρεσία και θα ανοίξει το site για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή της ταινίας. Η Microsoft δεν έχει απαριθμήσει όλους τους φορείς με τους οποίους συνεργάζεται για τις ενέργειες Bing και Edge, αλλά η εταιρεία έχει επιδείξει το OpenTable για κρατήσεις σε εστιατόρια και το Apple TV για αναζητήσεις ταινιών, οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτά θα υποστηρίζονται κατά την κυκλοφορία σε λίγες εβδομάδες.

Πρόταση: Η Microsoft προσθέτει το Bing AI Chat στο taskbar των Windows 11

Ακολουθούν τα αποτελέσματα αναζήτησης εικόνων και βίντεο απευθείας στο Bing Chat. Σύντομα, θα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Bing Chat για φωτογραφίες ή βίντεο από πράγματα, ζώα, μέρη και άλλα. Η Microsoft επεκτείνει επίσης το Image Creator σε περισσότερες από 100 γλώσσες, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε χωρίς κόπο γραφικά χρησιμοποιώντας το Bing AI.

Η Microsoft φέρνει επίσης ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό: το ιστορικό. Με αυτό το νέο ιστορικό συνομιλιών, θα μπορείτε να εντοπίζετε συνομιλίες chatbot σε όλες τις συσκευές αλλά και να χρησιμοποιείτε το Bing Chat ως εργαλείο έρευνας. Η εταιρεία σκοπεύει επίσης να προσθέσει λειτουργίες εξαγωγής και κοινής χρήσης, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε τα περιεχόμενα μιας συνομιλίας στο Twitter ή ακόμη και να τα εισαγάγετε σε ένα έγγραφο του Word.

Για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των λειτουργιών, η Microsoft ανοίγει επίσης το Bing Chat σε τρίτους με υποστήριξη plug-in. Όπως και με τα περισσότερα από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμη η υποστήριξη plug-in, αλλά η εταιρεία λέει ότι συνεργάζεται με το OpenTable για τη λειτουργία κρατήσεων Actions, τη Wolfram Alpha για οπτικοποιήσεις και το OpenAI για να επιτρέψει στους προγραμματιστές να συνδεθούν στο Bing Chat.

Διαβάστε επίσης: Microsoft: Έρχεται το DALL-E AI image generator σε Bing και Edge

πηγή πληροφοριών:theverge.com