Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του Pixel Tablet της Google, η Amazon καταχώρισε κατά λάθος τη νέα συσκευή στον ιαπωνικό ιστότοπό της και στη συνέχεια την αφαίρεσε. Ωστόσο, οι χρήστες πρόλαβαν να δουν τις λεπτομερείς προδιαγραφές της συσκευής, την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τοπική τιμολόγηση. Το νέο tablet αναμένεται να παρουσιαστεί στις 10 Απριλίου κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Google I/O.

Με βάση την καταχώριση του Google Pixel Tablet στο Amazon Japan, επιβεβαιώνεται ότι η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD 10,95 ιντσών, ανάλυσης 2560×1600 pixels, με μέγιστη φωτεινότητα 500 nits, ενώ υποστηρίζει και USI 2.0 stylus. Τροφοδοτείται από έναν custom επεξεργαστή δεύτερης γενιάς Google Tensor G2 και έχει 8 GB LPDDR5 RAM και 128 GB/256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1. Το tablet της Google δεν δέχεται κάρτα MicroSD για περαιτέρω χώρο αποθήκευσης.

Δείτε επίσης: Το iPadOS 17 θα προετοιμάσει το tablet για μια οθόνη OLED

Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Pixel Tablet έχει δύο κάμερες 8MP, μία στην μπροστινή και μία στην πίσω πλευρά. Μπορούν να τραβήξουν βίντεο στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 1080p. Η Google προσφέρει διάφορες λειτουργίες, όπως το Eraser Magic και το Photo Unblur. Το tablet διαθέτει επίσης τρία μικρόφωνα, τετραπλό σύστημα ηχείων, μια θύρα USB Type-C 3.2 Gen 1 και έναν 4-pin accessory connector. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 και Ultrawide Band (UWB). Το tablet θα λειτουργεί με Android 13. Διαθέτει μπαταρία 27 Wh που επιτρέπει έως και 12 ώρες video streaming.

Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματαPorcelain με μπεζ πίσω πάνελ και λευκά πλαίσια και Hazel σε πράσινο και μαύρο συνδυασμό.

Δείτε επίσης: Η Samsung φέτος μπορεί να κυκλοφορήσει το πρώτο της tri-fold tablet

Google Pixel Tablet: Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Η πλέον διαγραμμένη καταχώριση της Amazon για το Google Pixel Tablet ανέφερε ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 20η Ιουνίου, τουλάχιστον στην Ιαπωνία. Δεν είναι σαφές εάν η Google θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο tablet σε άλλες περιοχές νωρίτερα. Κάτι τέτοιο δεν μοιάζει πολύ πιθανό.

Παρόλο που αναμένουμε επίσημη επιβεβαίωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Pixel Tablet, η καταχώριση στο Amazon έδειξε ότι η τιμή του θα είναι περίπου 79.800 ¥ (περίπου 591 $) για την έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 128GB. Ωστόσο, σε ορισμένες άλλες αγορές μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω. Μια προηγούμενη διαρροή ανέφερε ότι η τιμή θα είναι γύρω στα 600-650 € (περίπου 660 έως 720 $). Το tablet θα συνοδεύεται από βάση φόρτισης και ηχείων στις περισσότερες αγορές, αν όχι σε όλες. Μείνετε συντονισμένοι για την επίσημη κυκλοφορία σε λίγες μέρες.

Δείτε επίσης: Πώς να βάλετε Android Tablet Taskbar στο κινητό σας;

Τα τελευταία χρόνια, οι έξυπνες συσκευές έχουν αλλάξει τον τρόπο ζωής και έχουν ενταχθεί στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Η τεχνολογία των tablet είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παραδείγματα αυτού του είδους των συσκευών. Αναζητώντας την τέλεια συσκευή που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, το Google Pixel Tablet μπορεί να είναι μια καλή επιλογή!

Πηγή: www.androidheadlines.com