ΑρχικήinetΗ Nokia θα κυκλοφορήσει δύο προσιτά 5G smartphone στις ΗΠΑ

Η Nokia θα κυκλοφορήσει δύο προσιτά 5G smartphone στις ΗΠΑ

Από τότε που η HMD Global απέκτησε τα δικαιώματα της μάρκας Nokia και άρχισε να λανσάρει τηλέφωνα, η αγαπημένη μάρκα είχε μια δύσκολη αναβίωση, με ορισμένα τηλέφωνα να έχουν καλές επιδόσεις, ενώ άλλα, όπως το Nokia 9 PureView, ήταν μια πλήρης αποτυχία. Τώρα, η Nokia ετοιμάζεται να λανσάρει δύο νέα προσιτά τηλέφωνα στις ΗΠΑ, το Nokia C300 και το C110, μέσω του προπληρωμένου φορέα Tracfone της Verizon.

Δείτε επίσης: Έρχεται το Nokia XR21: Ποιες οι προδιαγραφές του;

Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα, η Tracfone έχει ήδη δημιουργήσει σελίδες υποστήριξης τόσο για το Nokia C300 όσο και για το Nokia C110, υποδεικνύοντας ότι η κυκλοφορία είναι επικείμενη. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, και τα δύο μοντέλα θα υποστηρίζουν 5G, με το Nokia C300 να είναι πιο προηγμένο από το άλλο.

Διαθέτει μπαταρία 4.000 mAh, τριπλή διάταξη κάμερας στο πίσω μέρος (που περιλαμβάνει κύριο αισθητήρα 13 MP, αισθητήρα macro 2 MP και αισθητήρα βάθους 2 MP), selfie 8 MP και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 32 GB.

Επιπλέον, το τηλέφωνο είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη κατά IP52. Ωστόσο, έρχεται με το Android 12 από το κουτί, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για ορισμένους χρήστες, καθώς δεν υπάρχει εγγύηση για μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού από τη Nοkia. Επιπλέον, οι λεπτομέρειες σχετικά με το chipset και το μέγεθος της οθόνης παραμένουν ασαφείς.

Από την άλλη πλευρά, το Nοkia C110 είναι η πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή, με μία μόνο κάμερα 13 megapixel και έναν δευτερεύοντα selfie shooter 5 megapixel. Το τηλέφωνο διαθέτει μικρότερη μπαταρία 3.000 mAh, αλλά είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη κατά IP52, όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός του.

Δείτε επίσης: Nokia: Θα εγκαταστήσει δίκτυο 4G στο φεγγάρι μέσα στο 2023!

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Αν και δεν είναι σαφές πόσο θα κοστίζουν αυτά τα τηλέφωνα, με βάση τις προδιαγραφές και τις αναφορές, τα Nokia C300 και Nοkia C110 θα μπορούσαν να είναι τα πιο προσιτά 5G smartphones που διατίθενται στις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να αγοράσετε ένα οικονομικό τηλέφωνο Android 5G, αυτά τα νέα τηλέφωνα Nokia είναι μια καλή επιλογή.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS