Η Samsung εξακολουθεί να προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση μνήμης με το Galaxy S23 Ultra στις ΗΠΑ, τουλάχιστον για μια παραλλαγή χρώματος. Η Sky Blue έκδοση του τηλεφώνου με 512GB αποθηκευτικού χώρου πωλείται επί του παρόντος στα 1.199,99 δολάρια — το ίδιο με το μοντέλο 256GB. Έτσι, ουσιαστικά πληρώνετε για 256GB αποθηκευτικού χώρου και λαμβάνετε δωρεάν επιπλέον 512GB αποθηκευτικού χώρου μνήμης, δίνοντάς σας άμεση έκπτωση 180 δολαρίων από την κανονική τιμή των 1.379,99 δολαρίων. Μπορείτε να μειώσετε περαιτέρω το κόστος μέσω επιλέξιμων trade-ins, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy A24: Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του;

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S21 FE: Λαμβάνει το update Απριλίου 2023

Όταν η Samsung άνοιξε τις προπαραγγελίες για τη σειρά Galaxy S23 τον Φεβρουάριο, προσέφερε δωρεάν αναβάθμιση μνήμης και στα τρία μοντέλα σε όλα τα χρώματα. Οι αγοραστές πλήρωναν για τη χαμηλότερη επιλογή αποθηκευτικού χώρου και η εταιρεία τους έστελνε την παραλλαγή με τον υψηλότερο αποθηκευτικό χώρο. Η συμφωνία ήταν διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο, ή τουλάχιστον στις περισσότερες παγκόσμιες αγορές. Όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, η Samsung τερμάτισε την προσφορά μετά την περίοδο των προπαραγγελιών. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι οι αγοραστές στις ΗΠΑ μπορούν ακόμα να αποκτήσουν το Galaxy S23 Ultra των 512GB στην τιμή ενός μοντέλου 256GB, αρκεί να επιλέξουν το Sky Blue χρώμα.

Η τελευταία ναυαρχίδα Galaxy διατίθεται σε συνολικά επτά χρώματα στις ΗΠΑ, τέσσερα από τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλα τα κανάλια λιανικής πώλησης σε εθνικό επίπεδο (Green, Phantom Black, Lavender και Cream) και τρία αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Samsung (Graphite, Sky Blue και Red). Αυτή η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη με κανένα άλλο χρώμα του Galaxy S23 Ultra ούτε με τα Galaxy S23 και Galaxy S23+. Επιπλέον, δεδομένου ότι το Sky Blue χρώμα είναι αποκλειστικό για το ηλεκτρονικό κατάστημα

της Samsung, δεν θα έχετε δωρεάν αναβάθμιση μνήμης πουθενά αλλού, ούτε καν στα καταστήματα της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Tab S8: Ενημέρωση ασφαλείας Μαΐου 2023

Το Galaxy S23 Ultra είναι ένα σχεδόν τέλειο Android smartphone;

Πρόκειται αναμφισβήτητα για το καλύτερο τηλέφωνο Android που διατίθεται σήμερα, το οποίο τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 “για Galaxy”, προσφέροντας ασυναγώνιστες επιδόσεις και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το custom Android skin One UI 5.1 της Samsung προσφέρει επίσης μια από τις καλύτερες εμπειρίες λογισμικού, αν όχι την καλύτερη.

Σε άλλα σημεία, η κάμερα 200MP σας προσφέρει εκπληκτικές φωτογραφίες, καθώς η εταιρεία βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών με νέες ενημερώσεις σχεδόν κάθε μήνα. Το ενσωματωμένο S Pen κάνει τη λήψη σημειώσεων παιχνιδάκι και χρησιμεύει και ως τηλεχειριστήριο για άλλες εργασίες, όπως η λήψη φωτογραφιών. Συνολικά, το Galaxy S23 Ultra είναι ένα πραγματικά τέλειο smartphone. Αν σας ενδιαφέρει αυτό το τηλέφωνο, κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Samsung και να το αποκτήσετε με δωρεάν αναβάθμιση μνήμης.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com