Έχουμε ήδη μια καλή ιδέα για το τι μας περιμένει με τη σειρά 2023 Moto Razr, την τέταρτη έκδοση της σειράς αναδιπλούμενων τηλεφώνων της Motorola. Χάρη σε μερικά στιγμιότυπα οθόνης που μοιράστηκε ο Evan Blass τον Απρίλιο, πήραμε μια γεύση από μια τεράστια cover screen, υποτίθεται για μια έκδοση υψηλότερης ποιότητας με την ονομασία Moto Razr 40 Ultra. Πριν από λίγες ημέρες, το πιο οικονομικό αδελφάκι του πόζαρε στην κάμερα σε μια σειρά από εικόνες μάρκετινγκ που διέρρευσαν. Αυτές οι διαρροές υποδηλώνουν ότι η σειρά Razr 40 είναι έτοιμη για κυκλοφορία και η Motorola μόλις επιβεβαίωσε την ημερομηνία.

Δείτε επίσης: Τι χαρακτηριστικά θα έχει το αναδιπλούμενο «Ultra» της Motorola;

Η Motorola teasάρει δύο πτυσσόμενα μοντέλα clamshell στη σελίδα της στο Twitter, πιθανότατα τα Razr 40 και 40 Ultra, μαζί με μια λεζάντα που αναφέρει: “Flip the script. 1 Ιουνίου“. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το επόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της κατασκευαστικής εταιρείας τηλεφώνων θα κάνει το ντεμπούτο του εκείνη την ημερομηνία.

Αυτό σημαίνει ότι το 2023 Razr θα κυκλοφορήσει λίγο νωρίτερα από το προηγούμενο μοντέλο – το Moto Razr 2022 παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Αν η Motorola ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο λανσαρίσματος με πέρυσι, η σειρά Razr 40 θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της στην Κίνα πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία.

Ο Evan Blass διέρρευσε προηγουμένως την ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης συσκευής και το teaser της Motorola επιβεβαιώνει μόνο αυτή τη φήμη. Ο ίδιος leaker μόλις αποκάλυψε επίσης ένα σωρό εικόνες που δείχνουν τη μεγάλη οθόνη κάλυψης του Razr 40 Ultra σε όλο της το μεγαλείο. Η διαρροή μας δίνει την καλύτερη δυνατή ματιά στο premium αναδιπλούμενο μοντέλο σε κόκκινο κεράσι, μαύρο, λευκό και μπλε χρώμα.

Πρόταση: Το αναδιπλούμενο Motorola Razr+ (2023) αναμένεται να κυκλοφορήσει «σύντομα»

Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με τις προδιαγραφές του τηλεφώνου. Λέγεται ότι η παραλλαγή Ultra δεν θα έχει αναβαθμισμένο επεξεργαστή, αλλά θα παραμείνει με τον ίδιο Snapdragon 8+ Gen 1 που βρέθηκε στο περσινό μοντέλο. Λέγεται επίσης ότι θα διαθέτει μπαταρία 3.640mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33W, η οποία αποτελεί σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το Razr του 2022.

Αν και δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το Snapdragon 8 Gen 2, το παλαιότερο chipset Snapdragon δεν είναι καθόλου κακό όταν πρόκειται για παιχνίδια και ταυτόχρονη λειτουργία πολλαπλών εφαρμογών. Είναι βέβαιο ότι τα φετινά μοντέλα Razr θα είναι ικανά να συγκρουστούν με πολλά από τα κορυφαία τηλέφωνα Android που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής φέτος.

Ωστόσο, με τις επερχόμενες αναδιπλούμενες συσκευές της Samsung, ιδίως τα Galaxy Z Fold 5 και Flip 5, που θα κυκλοφορήσουν σε κάτι περισσότερο από δύο μήνες, το επόμενο Razr μπορεί να αντιμετωπίσει μια δύσκολη μάχη.

Διαβάστε επίσης: Motorola Razr: Έρχεται μια νέα αναδιπλούμενη έκδοση το 2023

πηγή πληροφοριών: androidpolice.com