Η Bungie αποκάλυψε ότι οι εχθρικές ασπίδες του Destiny 2 θα ανανεωθούν οπτικά όταν κυκλοφορήσει το Season of the Deep.

Δείτε επίσης: Destiny 2: Αύξηση των τιμών στα Season Passes

Οι λεπτομέρειες δόθηκαν στην πιο πρόσφατη ανάρτηση This Week at Bungie, όπου ο κατασκευαστής μοιράστηκε μια προεπισκόπηση της Season 21. Μαζί με τις σημαντικές αλλαγές και την πλήρη λίστα των Artifact perks για την επερχόμενη σεζόν, επιβεβαιώθηκε ότι οι εχθρικές ασπίδες θα λάβουν μια ανανεωμένη εμφάνιση.

“Με την κυκλοφορία του Season of the Deep εισάγουμε μια αλλαγή στις περισσότερες ασπίδες μαχητών, η οποία θα βελτιώσει τα visuals τους σε όλο το παιχνίδι”, δήλωσε η Bungie. “Αυτή η ενημέρωση είχε ως ρητό στόχο να μην επηρεάσει το υπάρχον gameplay του Destiny, οπότε αυτή θα είναι μια αλλαγή μόνο οπτικά”.

Η Bungie συνέχισε να εξηγεί περαιτέρω γιατί θα εισαχθεί αυτή η αλλαγή, λέγοντας ότι οι αρχικές ασπίδες έχουν εφαρμοστεί από το 2017 και ότι ο αριθμός των ασπίδων των μαχητών έχει γίνει πιο δύσκολο να διατηρηθεί καθώς το Destiny 2 επεκτείνει τον αριθμό των εχθρών στο παιχνίδι.

Ο κατασκευαστής πρόσθεσε ότι το νέο σύστημα ασπίδων θα είναι ευκολότερο να διατηρηθεί και να βελτιωθεί και ότι “εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να δημιουργήσει οπτικά στοιχεία που είναι πιο προσβάσιμα για παίκτες με αχρωματοψία και παίκτες με άλλες οπτικές δυσλειτουργίες”.

Πρόταση: Destiny 2: Streamer διαρρέει περιεχόμενο. Τι λέει η Bungie;

“Ως εκ τούτου, ελαχιστοποιήσαμε τις οπτικές πληροφορίες που δεν είναι σχετικές με το gameplay υπέρ της ανάδειξης στο προσκήνιο πιο σχετικών με τη μάχη λεπτομερειών”, εξήγησε η Bungie. “…Αυτή τη στιγμή, το χρώμα των ασπίδων των μαχητών είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο ένας παίκτης μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ο βέλτιστος μετρητής στοιχείων. Στο νέο σύστημα που λανσάρεται με το Season of the Deep, έχουμε συμπεριλάβει περισσότερα οπτικά τεχνουργήματα με κάθε τύπο ασπίδας που υποδεικνύουν στους παίκτες ποιοι τύποι στοιχειωδών όπλων είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθούν”.

Ωστόσο, σημειώθηκε ότι οι ασπίδες Immunity και οι ασπίδες για συγκεκριμένα bosses δεν θα λάβουν την οπτική αναβάθμιση “λόγω της ελαφρώς πιο περίπλοκης φύσης τους”, οπότε η Bungie αποφεύγει τις ευρείες αλλαγές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν ακούσια τους μηχανισμούς.

Το Destiny 2 Season 21: Season of the Deep θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Destiny 2: Ένας παίκτης κατάφερε μόνος να κερδίσει το final boss

πηγή πληροφοριών: gamespot.com