Η Samsung ενημέρωσε την εφαρμογή περιήγησης για κινητά, Samsung Internet, με μερικές απαραίτητες βελτιώσεις στο UI για συσκευές μεγάλης οθόνης, όπως αναδιπλούμενες συσκευές και tablet. Πιο συγκεκριμένα, η νέα έκδοση σας επιτρέπει να μετακινήσετε τη γραμμή URL/διεύθυνσης στο κάτω μέρος της οθόνης για ευκολότερη πρόσβαση- μια λειτουργία που είναι ήδη διαθέσιμη στα τηλέφωνα.

Το Samsung Internet είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης στο Internet για συσκευές Android. Έρχεται προεγκατεστημένο και ρυθμισμένο ως προεπιλογή στις περισσότερες συσκευές Galaxy, αν και είναι διαθέσιμο και για συσκευές άλλων brand. Ενώ προσφέρει ως επί το πλείστον το ίδιο σύνολο λειτουργιών σε smartphones και tablets, η τελευταία ομάδα προϊόντων έχει χάσει μερικές.

Δείτε επίσης: Samsung: Παραμένει η Google ως προεπιλεγμένο search engine

Μέχρι την τελευταία ενημέρωση, το Samsung Internet δεν επέτρεπε στους χρήστες να μετακινήσουν τη γραμμή διευθύνσεων στο κάτω μέρος της οθόνης- ωστόσο, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι χρήστες smartphone μπορούσαν ήδη να το κάνουν αυτό. Τον περασμένο μήνα, η Samsung πρόσθεσε αυτή τη δυνατότητα στην έκδοση tablet της εφαρμογής του προγράμματος περιήγησης και η ενημέρωση είναι τώρα διαθέσιμη και στο σταθερό κανάλι, δίνοντας σε όλους αυτή την ευκολία πρόσβασης.

Η έκδοση 21.0.0.41 της εφαρμογής φέρνει αυτό το χαρακτηριστικό σε tablet, όπως σημειώνει το SamMobile, το οποίο ανέφερε πρώτος αυτή την ενημέρωση για το Samsung Internet. Οι γραμμές σελιδοδεικτών και καρτελών συνδέονται με τη θέση της γραμμής διευθύνσεων- έτσι, αν επιλέξετε να τη μετακινήσετε στο κάτω μέρος, θα εμφανίζονται επίσης κάτω από το περιεχόμενο στην οθόνη. Οι μελλοντικές ενημερώσεις

για την εφαρμογή ενδέχεται να προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία- μπορείτε ήδη να επιλέξετε να αποκρύψετε τις μπάρες σελιδοδείκτη και καρτελών.

Η τελευταία ενημέρωση του Samsung Internet περιέχει μια άλλη εύχρηστη λειτουργία

Με αυτή την αλλαγή στα tablet, το Samsung Internet σας ειδοποιεί τώρα όταν κλείνει μια καρτέλα επειδή έχει επιτευχθεί το όριο των 99 ενεργών καρτελών. Εάν ανοίξετε την 100ή καρτέλα, η παλαιότερη θα κλείσει αυτόματα. Παρόλο που η Samsung δεν αίρει αυτό το όριο, θα σας ειδοποιεί τώρα όταν συμβαίνει αυτό και θα παρέχει ένα κουμπί δράσης για να ανοίξετε ξανά την κλειστή καρτέλα- ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει μια άλλη καρτέλα.

Δείτε επίσης: Samsung: Ολοκλήρωσε δοκιμαστική διαδρομή αυτόνομης οδήγησης 200 χιλιομέτρων

Όλες αυτές οι νέες λειτουργίες αποτελούν μέρος της έκδοσης 21.0.0.41 του Samsung Internet, η οποία ήδη κυκλοφορεί στους χρήστες Galaxy μέσω του Galaxy Store. Μέχρι αυτή τη στιγμή, η τελευταία ενημέρωση για την εφαρμογή περιήγησης της Samsung δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στο Google Play Store για συσκευές Android εκτός Samsung, ωστόσο, λογικά θα γίνει σύντομα. Όπως πάντα, το Samsung Internet σας ειδοποιεί όταν είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com