Η Microsoft εξετάζει ορισμένα προβλήματα, καθώς οι χρήστες αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης στους λογαριασμούς τους στο Microsoft 365 και στη χρήση εγκατεστημένων εφαρμογών.

Δείτε επίσης: Η νέα PhaaS «Greatness» απλοποιεί τις επιθέσεις phishing Microsoft 365

Η εταιρεία ανακοίνωσε σε ένα tweet μέσω του λογαριασμού Microsοft 365 Status ότι έχει επιβεβαιωθεί το ζήτημα και καλεί τους διαχειριστές να εξετάσουν το Κέντρο διαχείρισης του Micrοsoft 365 για περισσότερες πληροφορίες.

Διερευνούμε ένα ζήτημα που επηρεάζει την πρόσβαση στις εφαρμογές https://msft.it/6016gbJ06 και Microsoft 365“, δήλωσε η εταιρεία.

Μπορείτε να βρείτε πρόσθετες ενημερώσεις στη διεύθυνση https://msft.it/6017gbJ0B στο MO559201.

Ορισμένοι πελάτες αναφέρουν προβλήματα πρόσβασης στα γραμματοκιβώτιά τους στο Outlook και δεν μπορούν να συνδεθούν με τους διακομιστές Microsoft 365.

Λάβαμε αναφορές ότι αυτός ο αντίκτυπος εκδηλώθηκε σε χρήστες κυρίως στις περιοχές της Βόρειας Αμερικής, της Πολωνίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, αν και ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί και χρήστες σε άλλες περιοχές“, ανέφερε η εταιρεία στην ειδοποίηση MO559201.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Microsoft, τα ζητήματα έχουν πλέον αντιμετωπιστεί.

Δείτε ακόμα: Microsoft 365 Copilot: Ήρθε το Early Access Program!

Πριν λίγο καιρό, σημειώθηκε μια ακόμη διακοπή λειτουργίας στο Microsοft 365 που προκάλεσε προβλήματα σύνδεσης στο Exchange Online για χρήστες στη Βόρεια Αμερική.

Το Microsoft 365 είναι ένα πακέτο λογισμικού που περιλαμβάνει πολλά εργαλεία για την αύξηση της παραγωγικότητας. Περιλαμβάνει εφαρμογές επεξεργασίας λέξεων και επεξεργασίας φύλλων, διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαχείρισης έγγραφων και εφαρμογές συνεργασίας. Αν αναζητάτε έναν τρόπο για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να βοηθήσετε την ομάδα σας να συνεργαστεί πιο αποτελεσματικά, το Microsοft 365 είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Τον Μάρτιο, οι πελάτες του Exchange Online σε όλο τον κόσμο αντιμετώπισαν μια ακόμη διακοπή υπηρεσίας, που τους εμπόδισε να στέλνουν και να λαμβάνουν email ή να έχουν πρόσβαση στα γραμματοκιβώτιά τους.

Δείτε επίσης: Microsoft 365: Διακοπή λειτουργίας προκαλεί προβλήματα συνδεσιμότητας του Exchange Online

Τον Ιανουάριο συνέβη μια μαζική διακοπή λειτουργίας στην υπηρεσία του Microsoft 365 λόγω προβλημάτων στην προώθηση πακέτων δρομολογητή εντός του Δικτύου ευρείας περιοχής (WAN) της Microsοft. Τα προβλήματα προήλθαν από μια ελαττωματική ενημέρωση διεύθυνσης IP του δρομολογητή.