Η λίστα με τις κυκλοφορίες του PlayStation 5 για το 2023 αρχίζει να διαμορφώνεται και ένας από τους επερχόμενους τίτλους είναι το sequel του Helldivers του 2015. Κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase προέκυψε ότι η Arrowhead Game Studios εργάζεται πάνω στο Helldivers 2.

Δείτε επίσης: Final Fantasy XVI: Δεν σχεδίαζεται Day One patch

Ένα τρέιλερ αποκάλυψης θύμισε τόσο τον τόνο του Starship Troopers όσο και τα έρημα τοπία του Death Stranding, προσθέτοντας ένα σωρό εξωγήινους. Το Helldivers έχει αλλάξει από την top-down οπτική γωνία του αρχικού παιχνιδιού σε third-person, over-the-shoulder gameplay. Θα έχετε πρόσβαση σε υπερδύναμα όπλα που θα σας βοηθήσουν να εξοντώσετε στρατιές εχθρών, σύμφωνα με το PlayStation Blog. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γύρω από την ομάδα σας, καθώς τα φιλικά πυρά θα είναι ενεργά.

Ένα νέο παιχνίδι Helldivers ήταν τουλάχιστον μια ευχάριστη και απροσδόκητη έκπληξη. Το αρχικό παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2015 και μετά την κυκλοφορία του γνώρισε πλήθος από expansion content. Επίσης, παρέμεινε ως ένα από τα πιο χαοτικά και διασκεδαστικά co-op shooters. Μπορεί να αλλάζει λίγο, αλλά με βάση το τρέιλερ, φαίνεται ότι η Arrowhead εξακολουθεί να έχει καλό χειρισμό στην ανάμειξη του τρελού χάους για ένα καλό third-person co-op shooter gameplay

.

Πρόταση:Bloodborne: Νέα ανακάλυψη φαίνεται να το καθιστά playable σε PC

Το Helldivers διαδραματίζεται στην αποκαλούμενη “Super Earth” και ο παίκτης ενεργεί ως πολίτης που εντάσσεται σε μια ομάδα κομάντος που έχει αναλάβει να πολεμήσει εξωγήινους σε διάφορους βιότοπους.

“Θα μπείτε στη θέση μιας επίλεκτης κατηγορίας στρατιωτών, των οποίων η αποστολή είναι να διαδώσουν την ειρήνη, την ελευθερία και τη Διαχειριζόμενη Δημοκρατία χρησιμοποιώντας τα μεγαλύτερα, πιο κακά και εκρηκτικά εργαλεία στον γαλαξία”, αναφέρει η ανάρτηση στο blog του Helldivers 2. “Συνεργαστείτε με έως και τέσσερις φίλους και σπείρετε τον όλεθρο στην εξωγήινη μάστιγα που απειλεί την ασφάλεια του σπιτιού σας, της Super Earth.”

Το sequel αναμένεται να κυκλοφορήσει στο PS5 και το PC αργότερα μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Death Stranding: Δωρεάν στο Epic Games Store

πηγή πληροφοριών:engadget.com