Η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενημέρωσης του Apple Developer App, το οποίο πλέον υποστηρίζει πληροφορίες για το WWDC.

Η εκδήλωση WWDC της Apple απέχει μόλις 10 ημέρες και η Apple συνεχίζει να παρουσιάζει διάφορους τρόπους για να την παρακολουθείτε από το σπίτι. Τώρα, η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Apple Developer για iPhone και iPad, με πλήρη υποστήριξη για βίντεο, εργαστήρια, ανακοινώσεις και άλλα σχετικά με το WWDC.

Δείτε επίσης: Η Apple απαγορεύει στους υπαλλήλους της να χρησιμοποιούν το ChatGPT

Apple Developer: Η εφαρμογή θα υποστηρίζει και το WWDC

Ως υπενθύμιση, το WWDC 2023 περιλαμβάνει μια προσωπική συνιστώσα για την ίδια την κύρια κεντρική ομιλία και τις συνεδρίες προγραμματιστών. Ωστόσο, η εκδήλωση είναι επίσης πλήρως προσβάσιμη διαδικτυακά, και μια βασική πτυχή της είναι η εφαρμογή Apple Developer app.

Μέσω της εφαρμογής Apple Developer, θα έχετε πρόσβαση σε όλο το online περιεχόμενο του WWDC. Αυτό θα περιλαμβάνει βίντεο συνεδριών, λεπτομέρειες για εργαστήρια και συνεδρίες, παρακολούθηση της κεντρικής ομιλίας και πολλά άλλα.

“Εξερευνήστε όλα όσα έχει να σας προσφέρει το WWDC23, συμπεριλαμβανομένων βίντεο από συνεδρίες, δραστηριότητες στο Slack, εργαστήρια 1 προς 1 και πολλά άλλα”, αναφέρει η Apple

στις σημειώσεις έκδοσης για τη σημερινή ενημέρωση.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Apple Developer από το App Store. Η Apple επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι η κεντρική ομιλία του ετήσιου Worldwide Developer Conference θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 10 π.μ. PT/1 μ.μ. ET.

Apple Developer: Η εφαρμογή θα υποστηρίζει και το WWDC

Οι προγραμματιστές θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εναρκτήρια ομιλία του WWDC χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και θα έχουν επίσης πρόσβαση σε όλο το νέο περιεχόμενο για την ανάπτυξη. Η εφαρμογή Apple Developer μπορεί να κατεβεί δωρεάν από το App Store.

Δείτε επίσης: Apple iOS 17: Το iPhone σας θα μπορεί να γίνει smart display!

Συνολικά, αυτή η νέα ενημέρωση είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην εφαρμογή Apple Developer και θα διευκολύνει τους προγραμματιστές να ενημερώνονται για όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις που θα προκύψουν από το WWDC2023.

Πηγή: 9to5mac.com