Το Galaxy Tab S6 Lite 128GB της Samsung (με S Pen) είναι πλέον τόσο φθηνό όσο ποτέ άλλοτε.

Αν και η Amazon δεν διαφημίζει τεχνικά ειδικές προσφορές με τη συγκεκριμένη ονομασία, ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου φαίνεται να εγκαινίασε, νωρίτερα σήμερα, μία φονική προσφορά που προορίζεται σαφώς να βοηθήσει στους εορτασμούς για το Σαββατοκύριακο Memorial Day.

Φυσικά, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι το Galaxy Tab S6 Lite θα παραμείνει μειωμένο κατά 160 δολάρια για μια διαμόρφωση αποθήκευσης 128GB για περισσότερες από μερικές ώρες, πόσο μάλλον για δύο ή τρεις ημέρες. Αυτό συμβαίνει επειδή το mid-end Android tablet της Samsung δεν έχει πωληθεί ποτέ με τόσο μεγάλη έκπτωση και, απ’ όσο γνωρίζουμε, η παραλλαγή 128GB δεν ήταν ποτέ διαθέσιμη σε χαμηλότερη τιμή.

Αυτή είναι η έκδοση 2022 του Tab S6 Lite που βλέπετε εδώ, και όπως και η γενιά 2020 που αντικατέστησε διακριτικά πριν από περίπου ένα χρόνο, κοστίζει συνήθως 429,99 δολάρια με 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, υποστήριξη microSD

και 4GB RAM.

Με έναν αρκετά γρήγορο επεξεργαστή Snapdragon 720 (τουλάχιστον για την κατηγορία των tablet κάτω των 300 δολαρίων), το tablet 10,4 ιντσών διαθέτει μια αξιοπρεπώς ευκρινή οθόνη με ανάλυση 2000 x 1200 pixels και μια σχεδόν εκπληκτικά premium κατασκευή που συνδυάζει υψηλής ποιότητας μεταλλικά και γυάλινα υλικά.

Το key selling point εδώ, είναι αναμφισβήτητα το S Pen που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και συνοδεύει το Galaxy Tab S6 Lite (2022) ως standard. Επιπλέον, το μεσαίου μεγέθους jumbo ranger προσφέρει αξιοσημείωτους αριθμούς αντοχής της μπαταρίας έχοντας έναν συνολικά κομψό σχεδιασμό.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι αυτό το πράγμα τρέχει ήδη το Android 13 στην πλευρά του λογισμικού, ενώ είναι εγγυημένο ότι θα λάβει εγκαίρως μια ενημέρωση Android 14 και φαίνεται καλό για μια αναβάθμιση Android 15 στη συνέχεια.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com