Έχουμε να σας παρουσιάσουμε μερικά ακόμα leaks για το iPhone 15 και οι τελευταίες φήμες για τις προδιαγραφές που κυκλοφορούν δείχνουν δύο εξαρτήματα που δεν αλλάζουν από τη σειρά iPhone 14, που κυκλοφόρησε το 2022, καθώς και δύο που αλλάζουν.

Δείτε επίσης: Το iPhone 15 Pro Max θα διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο αισθητήρα κύριας κάμερας

Αυτές οι λεπτομέρειες είναι μέσω του γνωστού tipster Revegnus στο Twitter (μέσω του GSMArena) και καλύπτουν την οθόνη, την κύρια μονάδα κάμερας, τον επεξεργαστή και τη μνήμη RAM του iPhone 15 Pro Max – ένα τηλέφωνο που αναφέρεται επίσης ως iPhone 15 Ultra σε ορισμένους κύκλους.

Αφήνοντας στην άκρη το θέμα της ονομασίας προς το παρόν, το τηλέφωνο προφανώς διατηρεί ως κύρια κάμερα τον ίδιο αισθητήρα κάμερας 48MP IMX803 της Sony που βρέθηκε στο iPhone 14 Pro Max. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες αναφορές που έκαναν λόγο για την εισαγωγή του Sony IMX903, με τον ίδιο αριθμό megapixel αλλά μεγαλύτερο αισθητήρα (για τη λήψη περισσότερου φωτός).

Panels και επεξεργαστές

Προφανώς, η τεχνολογία πάνελ M12 OLED παραμένει επίσης η ίδια – αν και έχουμε ακούσει ότι η οθόνη θα είναι ελαφρώς μικρότερη και ελαφρώς στενότερη αυτή τη φορά, σε σύγκριση με τον άμεσο προκάτοχό της. Ακούγεται ότι και τα πλαίσια της οθόνης θα είναι λεπτότερα από ποτέ.

Θα υπάρξουν και κάποιες πραγματικές αναβαθμίσεις: η πηγή επιβεβαιώνει το ευρέως αναμενόμενο άλμα στον επεξεργαστή A17 Bionic για το iPhone 15 Pro Max και η μνήμη RAM προφανώς θα αυξηθεί από 6GB σε 8GB.

Το iPhone 15 Pro Max (ή το iPhone 15 Ultra) και τα άλλα τρία μοντέλα θα τα αποκτήσουμε τον Σεπτέμβριο, αν η Apple τηρήσει το συνηθισμένο της χρονοδιάγραμμα. Πριν από αυτό υπάρχει το WWDC 2023 στις αρχές του επόμενου μήνα, όπου θα ακούσουμε τα πάντα για τις επερχόμενες ενημερώσεις λογισμικού της Apple.

Πρόταση: Το iPhone 15 Pro Max μπορεί να διαθέτει εξαιρετικά φωτεινή οθόνη

Ανάλυση: αντιφατικές αναφορές

Σπάνια συμβαίνει κάθε φήμη γύρω από ένα τηλέφωνο να ταιριάζει απόλυτα με όλες τις άλλες, και σίγουρα υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το iPhone 15 Pro Max – συμπεριλαμβανομένου του θέματος του πώς θα έπρεπε να το ονομάσουμε, καθώς σκεφτόμασταν ότι η Apple θα εισήγαγε ένα νέο εμπορικό σήμα Ultra αυτή τη φορά.

Πιο πρόσφατα, το όνομα Pro Max έχει γίνει και πάλι πιο δημοφιλές στις διαρροές και τις φήμες, οπότε φαίνεται ότι η Apple θα ακολουθήσει αυτό το όνομα. Φυσικά, τα σχέδια και τα έργα της εταιρείας μπορούν να αλλάξουν και μπορεί να υπάρχουν ακόμα συνεχείς συζητήσεις στο εσωτερικό της Apple όσον αφορά το πώς θα πρέπει να ονομάζεται στην πραγματικότητα αυτό το τηλέφωνο.

Όσον αφορά τις πίσω κάμερες των μοντέλων iPhone 15 και πάλι υπήρξαν αποκλίσεις όσον αφορά τις φήμες. Ορισμένες διαρροές κάνουν λόγο για ένα ανανεωμένο σύστημα κάμερας και ένα μεγαλύτερο εξόγκωμα κάμερας στο πίσω μέρος, ενώ άλλες υποδηλώνουν ότι πρόκειται να είναι πάνω κάτω το ίδιο για τα μοντέλα 2023.

Φυσικά, δεν πρόκειται κάθε διαρροή και φήμη να είναι ακριβής και είναι πολύ πιθανό να προκαλούν κάποια σύγχυση και παρεξηγήσεις σχετικά με το ποια πληροφορία ισχύει για ποια έκδοση του iPhone 15. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγους μήνες κατά την επίσημη παρουσίαση.

Διαβάστε επίσης: Μια νέα φήμη για το iPhone 16 Pro σκότωσε τον ενθουσιασμό μας για το iPhone 15 Pro

πηγή πληροφοριών:techradar.com