Ένα νέο concept design κοινοποιήθηκε από το κανάλι Technizo Concept στο YouTube. Αυτή τη φορά, το Samsung Galaxy S25 Ultra concept είναι εδώ για να το δούμε. Αυτός ο σχεδιασμός είναι… λίγο μη ρεαλιστικός, τουλάχιστον από τη σημερινή σκοπιά.

Δείτε επίσης: Το Samsung Internet update φέρνει βελτιώσεις στο UI για tablet

Δείτε επίσης: Το Galaxy Tab S6 Lite 128GB της Samsung (με S Pen) πωλείται με τεράστια έκπτωση

Αυτό το πρωτότυπο Galaxy S25 Ultra έχει στην πραγματικότητα μια δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος του

Λοιπόν, το τηλέφωνο έχει μια δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος και το συνολικό σχήμα της συσκευής δεν διαφέρει πολύ από αυτό που έχουμε με το Galaxy S23 Ultra. Ωστόσο, οι πλευρές φαίνεται να είναι λίγο πιο επίπεδες εδώ.

Ο σχεδιασμός της κάμερας στο πίσω μέρος φαίνεται διαφορετικός, και δίπλα σε αυτές τις κάμερες υπάρχει μια άλλη οθόνη. Αυτή η δεύτερη οθόνη δεν είναι καθόλου μεγάλη- στην πραγματικότητα, είναι αρκετά μικρή. Παρόλα αυτά, το να έχετε κάτι τέτοιο στο πίσω μέρος θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμο.

Ωστόσο, δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε από τη Samsung να το εφαρμόσει. Είμαστε όμως ακόμα πολύ μακριά από το Galaxy S25 Ultra, οπότε ποιος ξέρει τι θα σκαρφιστεί η Samsung. Αυτό είναι απλώς ένα σχέδιο τρίτου μέρους, όμως, ένα αποκύημα της φαντασίας.

Το επάνω και το κάτω μέρος του τηλεφώνου είναι επίπεδα και στο πίσω μέρος υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Όλα τα φυσικά πλήκτρα βρίσκονται στη δεξιά πλευρά και υπάρχει ένας clear canvas στην πρόσοψη.

Δείτε επίσης: Μυστηριώδες τσιπ Samsung Exynos με εννέα πυρήνες CPU

Διαθέτει έναν clear canva στο μπροστινό μέρος, χωρίς οπή οθόνης ή κάμερας.

Ο designer εγκατέλειψε ακόμη και την οπή της κάμερας οθόνης στο μπροστινό μέρος. Οραματίζεται μια κάμερα κάτω από την οθόνη για αυτό το smartphone, και αυτό θα μπορούσε να συμβεί πραγματικά με το πραγματικό τηλέφωνο- θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Αναφέρει επίσης το “150x zoom” στον τίτλο και την περιγραφή αυτού του YouTube trailer. Αυτό είναι όλο – βασικά. Το πραγματικό Galaxy S25 Ultra αναμένεται να φτάσει το πρώτο τρίμηνο του 2025, οπότε απέχουμε ακόμα πολύ από αυτό το σημείο. Είμαστε πάνω από ενάμιση χρόνο μακριά από αυτό. Σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε ιδέα για το πώς θα μοιάζει το Galaxy S25 Ultra.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com