Η Motorola αποκάλυψε νωρίτερα τον Μάιο το τελευταίο της οικονομικό 4G-only Moto G Stylus. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε το Moto G Stylus 5G για όσους θέλουν το αξεσουάρ που μοιάζει με στυλό και συνδεσιμότητα σε δίκτυα επόμενης γενιάς- επιπλέον, η τελευταία έκδοση είναι 100 δολάρια φθηνότερη από τον 5G προκάτοχό της πριν από ένα χρόνο.

Σε σύγκριση με την τρέχουσα γκάμα, το Moto G Stylus 5G έχει καλύτερες προδιαγραφές από το 4G αδελφάκι του που κοστίζει 200 δολάρια, αλλά η τιμή του είναι διπλάσια. Το G Stylus 5G πωλείται για $400 και θα είναι διαθέσιμο στο Cricket στις 2 Ιουνίου με ευρύτερη υποστήριξη για να ακολουθήσει στα AT&T, T-Mobile, Metro by T-Mobile, Google Fi Wireless, UScellular, Consumer Cellular, Optimum Mobile, Spectrum Mobile, Xfinity Mobile, Boost Infinite και Boost Mobile. Το τηλέφωνο μπορεί να αγοραστεί ξεκλείδωτο στις 16 Ιουνίου στο Amazon.com, το Best Buy και το Motorola.com.

Οι βελτιώσεις του Moto G Stylus 5G σε σχέση με το Moto G Stylus περιλαμβάνουν έναν επεξεργαστή Snapdragon 6 Gen 1 μέσω ενός chipset MediaTek Helio G85 και 256 GB αποθηκευτικού χώρου για αρχή (διπλασιασμός αποθήκευσης 128 GB του Moto G Stylus), ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD

. Και τα δύο τηλέφωνα έχουν 4 GB RAM. Το νέο G Stylus 5G έχει οθόνη 720p 6,6 ιντσών με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης 120 Hz από τον ρυθμό ανανέωσης 90 Hz της οθόνης 720p του αδελφού του που είναι μόνο 4G.

Δείτε επίσης: Τι χαρακτηριστικά θα έχει το αναδιπλούμενο «Ultra» της Motorola;

Το G Stylus 5G έχει επίσης καλύτερη συστοιχία καμερών από το 4G αδερφάκι. Και τα δύο διαθέτουν κύρια συσκευή λήψης 50 megapixel, αλλά το πιο ακριβό τηλέφωνο διαθέτει κάμερα ultrawide 8 megapixel αντί για αισθητήρα βάθους macro 2 megapixel. Το ακριβότερο G Stylus 5G διαθέτει μπροστινή κάμερα 16 megapixel, η οποία αναμένεται να τραβήξει πιο ευκρινείς φωτογραφίες από την κάμερα selfie 8 megapixel του G Stylus.

Η λειτουργικότητα της γραφίδας είναι πανομοιότυπη μεταξύ των τηλεφώνων.

Στη φετινή σειρά, το Moto G Stylus 5G αξίας $400 έχει υψηλότερη τιμή από τα οικονομικά αδέρφια του, το Moto G Stylus $200 και το Moto G 5G $250.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com