Η σειρά Ratchet & Clank γιόρτασε πρόσφατα την 20η επέτειό της. Αν δεν έχετε ξαναπαίξει παιχνίδι από αυτή τη σειρά, το Ratchet & Clank: Rift Apart είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να ξεκινήσετε. Το παιχνίδι είναι ένα οπτικό θέαμα που είναι απόλυτα κατάλληλο για αρχάριους χάρη στην αυτόνομη ιστορία και την εισαγωγή δύο ολοκαίνουργιων χαρακτήρων: Rivet & Kit.

Δείτε επίσης: PlayStation Plus: Ακόμα 20 νέα παιχνίδια για τον Μάιο 2023

Η έκδοση PC του Ratchet & Clank: Rift Apart διαθέτει ray-traced αντανακλάσεις με διάφορα επίπεδα ποιότητας για να επιλέξετε και πρόσφατα προστιθέμενες ray-traced σκιές για φυσικό φωτισμό σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό επιτρέπει ρεαλιστικές σκιές με φυσικές διαβαθμίσεις στην απαλότητα*.

Πολλοί παίκτες PC απολαμβάνουν να παίζουν σε οθόνες ultra-wide. Για αυτούς, προστέθηκε υποστήριξη για αναλύσεις 21:9, 32:9 και έως και 48:9 για ρυθμίσεις με τρεις οθόνες. Τόσο το gameplay όσο και τα cutscenes είναι βελτιστοποιημένα για οθόνες ultra-wide. Αυτό είναι εφικτό χάρη στους μηχανικούς, τους καλλιτέχνες και την ομάδα QA, οι οποίοι ανέλυσαν το παιχνίδι και προσάρμοσαν όλα τα cinematics για να διασφαλίσουν τη συμβατότητα με τις πανοραμικές αναλογίες διαστάσεων.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Το παιχνίδι υποστηρίζει unlocked framerates και περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες upscaling που βελτιώνουν τις επιδόσεις. Θα είστε σε θέση να επιλέξετε μεταξύ των NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS και Temporal Injection της Insomniac Games. Υποστηρίζεται επίσης η τεχνολογία NVIDIA Reflex και η τεχνολογία NVIDIA DLAA που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας.

Πρόταση: System Shock Remake: Μια ευχάριστη έκπληξη μεταξύ δυο eras

Το Ratchet & Clank: Rift Apart στον υπολογιστή προσφέρει πλήρη υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου με δυνατότητα προσαρμογής των πλήκτρων. Τα χειριστήρια υποστηρίζονται επίσης πλήρως, και όταν χρησιμοποιείτε ένα χειριστήριο DualSense σε ενσύρματη σύνδεση, μπορείτε να νιώσετε τις κινήσεις μέσα στο παιχνίδι να ζωντανεύουν στα χέρια σας με haptic feedback και dynamic trigger εφέ.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα είναι διαθέσιμο στο Steam και στο Epic Games Store. Αν κάνετε προ-αγορά πριν από την κυκλοφορία, θα έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα in-game αντικείμενα νωρίς στο playthrough σας:

  • Pixelizer Weapon
  • Carbonox Armor set

Η έκδοση για PC περιλαμβάνει τις πέντε πανοπλίες της Digital Deluxe Edition και το 20th Anniversary Armor Pack, με άλλες πέντε πανοπλίες εμπνευσμένες από προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: The Legend of Zelda: Πώς να λάβετε το Gloom Club

πηγή πληροφοριών:blog.playstation.com