Το Operation Wolf επιστρέφει, αυτό το καλοκαίρι, στις πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας PC και PlayStation VR, και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ήταν καιρός!

Δείτε επίσης: The Valiant: Έρχεται στα Xbox Series X/S τον Ιούλιο

Πολύ λίγα παιχνίδια έχουν το δικαίωμα να αποκαλούνται “θρύλοι των arcade”, ειδικά μεταξύ των rail shooters, αλλά το Operation Wolf της Taito είναι στην πραγματικότητα ένας θρύλος των arcade. Πρωτοεμφανίστηκε σε πιτσαρίες και αίθουσες μπόουλινγκ το 1987, ως ένα παιχνίδι με light-gun, του οποίου το χειριστήριο ήταν ένα Uzi της κατηγορίας Delta Force τοποθετημένο σε περιστρεφόμενο μοχλό. Οι επόμενες προσαρμογές της οικιακής κονσόλας για το εξαιρετικά δημοφιλές shooter της δεκαετίας του ’80 του Reagan έμοιαζαν πάντα να στερούνται κάτι.

Αλλά σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας; Εντάξει, τώρα μιλάμε. Το VR χλευάζεται συνεχώς για το ότι σερβίρει κάτι περισσότερο από over-dressed rail shooters, οπότε γιατί δεν έχουμε πάρει ακόμα αυτή την διασκευή; Το Operation Wolf Returns: First Mission επιστρέφει στις 13 Ιουλίου μέσω Steam για υπολογιστές με δυνατότητα Meta Quest και Pico 4, καθώς και για PlayStation VR 2. Η Virtuallyz Gaming είναι ο developer, η Microids ο εκδότης.

Operation Wolf Returns: First Mission

Πρόταση: Diablo IV: Early Access PS5 και προβλήματα

Το κομμάτι της ιστορίας/καμπάνιας έχει έξι επίπεδα (όπως και το πρωτότυπο), με μια λειτουργία επιβίωσης/ορδής για όσους αναζητούν ασταμάτητη δράση. Εκτός από το πλήρως αυτόματο SMG, οι παίκτες μπορούν επίσης να αλλάξουν σε ένα shotgun, ένα τεράστιο πλευρικό όπλο ή να χρησιμοποιήσουν έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων.

Operation Wolf Returns: First Mission

Δείτε την επισκόπηση του παιχνιδιού, μέσω της Microids:

“Το παιχνίδι arcade Operation Wolf, που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την TAITO το 1987, άφησε εποχή για μια ολόκληρη γενιά παικτών, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια που προσέφεραν δράση με πλευρική κύλιση και rail shooting. Το Operation Wolf Returns: First Mission VR θα παραμείνει πιστό στο πνεύμα του αρχικού παιχνιδιού, ενώ θα κάνει πρεμιέρα με μια νέα καλλιτεχνική κατεύθυνση. Στη σόλο καμπάνια εικονικής πραγματικότητας, παίξτε ως ειδικός πράκτορας που πολεμά μια νέα εγκληματική οργάνωση. Εκτός από τη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, η οργάνωση, με επικεφαλής τον μυστηριώδη στρατηγό Viper, έχει αναπτύξει ένα νέο ισχυρό όπλο. Αφού ανακαλύψετε αρκετές από τις βάσεις της, θα σας στείλουν να διαλύσετε την οργάνωση, να καταστρέψετε το όπλο και να απελευθερώσετε τους ομήρους που κρατούνται αιχμάλωτοι στα γύρω στρατόπεδα.”

Δείτε παρακάτω το trailer

Σύμφωνα με την Microids, το φθινόπωρο θα έρθει μια έκδοση που δεν θα είναι VR, η οποία θα είναι διαθέσιμη για PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X.

Διαβάστε επίσης: Ratchet & Clank: Rift Apart: Κυκλοφορεί σε PC στις 27 Ιουλίου

πηγή πληροφοριών: polygon.com