Το Outlook παρουσίασε ξανά πρόβλημα χθες, για δεύτερη φορά και οι χρήστες λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος 503 όταν προσπαθούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Δείτε επίσης: Η διακοπή αναζήτησης του Microsoft 365 επηρεάζει τα Outlook, Teams και SharePoint

Μια διακοπή λειτουργίας στο Outlook τη χθεσινή μέρα επηρέασε πολλούς χρήστες παγκοσμίως. Αποτέλεσμα ήταν να επηρεάσει την ικανότητά τους να στέλνουν email και να διαχειρίζονται ημερολόγια. Παρότι η Microsoft δήλωσε στους χρήστες ότι εργάζεται για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, η υπηρεσία διακόπηκε και προκάλεσε περαιτέρω αναστάτωση.

Οι χρήστες αντιμετώπιζαν πρόβλημα όταν επισκέπτονταν τον ιστότοπο. Συγκεκριμένα εμφανιζόταν ένα μήνυμα σφάλματος “Σφάλμα HTTP 503: Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη“, το οποίο σημαίνει ότι η υπηρεσία δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη ή ότι υπάρχει υπερφόρτωση διακομιστή.

Δείτε ακόμα: Η εφαρμογή Outlook για κινητά δεν μπορεί επίσης να συνδεθεί στην υπηρεσία.

Κατά τις δοκιμές παρατηρήθηκαν επίσης σφάλματα 503 και θέματα απόδοσης κατά την προσπάθεια πρόσβασης σε emails ή κατά τη μεταφόρτωση συνημμένων.

Η τεχνική ομάδα της Microsoft εργάστηκε ενεργά για να βρει μια λύση. Η εταιρεία ανακοίνωσε λίγο αργότερα ότι επιδιόρθωσε το σφάλμα 503 στο Outlook.com

και το φορτώνει ξανά, αλλά οι χρήστες εξακολουθούσαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να στείλουν ή να ανοίξουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Είναι πλέον δωρεάν για Mac χωρίς να απαιτείται συνδρομή

Το Outlook είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου που βοηθά άτομα και επιχειρήσεις να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις εργασίες, τα χρονοδιαγράμματα και τις επαφές τους. Με τις ολοκληρωμένες δυνατότητες και τις ενσωματώσεις του, το Outlook είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας. Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες του Outlook, αλλά το χρησιμοποιούν κυρίως για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.