Η BMW κυκλοφόρησε μια οπτική παρουσίαση του νεότερου υβριδικού crossover XM. Αυτό το αυτοκίνητο είναι το δεύτερο που παράγει το τμήμα M της BMW και είναι το πρώτο M αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Παρόλο που έχει εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, το XM είναι επίσης ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Το μοντέλο αυτό είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο που χωράει πέντε άτομα και μπορεί να φτάσει από τα 0 στα 60 mph σε 4,1 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, προσφέρει ένα πολυτελές και άνετο εσωτερικό, με καθίσματα στο πίσω μέρος που μοιάζουν με lounge, επενδυμένα με δέρμα Merino και καπιτονέ με διαμάντια, καθώς και premium Alcantara.

Δείτε επίσης: BMW: Υποστήριξη Digital Key Plus και για Android

Η μηχανή του αυτοκινήτου αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα αερίου V8 4,4 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα με υβριδικό σύστημα πέμπτης γενιάς της μάρκας, που συνολικά παράγουν 644 ίππους και 590 λίβρες-πόδια ροπής. Οι μηχανικές και τεχνολογικές λεπτομέρειες βρίσκονται κάτω από το καπό του αυτοκινήτου. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 7,4 kWh και μπορεί να καλύψει απόσταση έως 30 μίλια σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία. Αυτό είναι αρκετά καλό για να ικανοποιήσει τους πελάτες που αναζητούν οικολογικά αυτοκίνητα.

Ακόμη, η BMW XM προσφέρει μερικές επιλογές για εσωτερικό χρωματισμό, που της προσδίδουν ακόμη πιο κομψό στυλ. Κάποιοι ίσως δεν ενδιαφέρονται, αλλά η BMW XM μπορεί να διαμορφωθεί με ισχυρά χαρακτηριστικά που σίγουρα αξίζουν μια δεύτερη ματιά από κάθε θαυμαστή της.

Δείτε ακόμα: Mini ηλεκτρικά ποδήλατα από τη BMW μπορεί να έρθουν σύντομα

Η BMW δεν ικανοποίησε το αίτημα να προμηθευτεί το νέο XM με εντυπωσιακό βάψιμο σε ζωηρά χρώματα. Αντίθετα, προσφέρει τα τυπικά μαύρα, λευκά και γκρι, αλλά κι ένα έντονο κόκκινο και βαθύ μπλε χωρίς επιπλέον κόστος. Η πιο προχωρημένη επιλογή ξεκινά με τους τροχούς – τα κράματα M Light 23 ιντσών της XM σε χρυσό. Προσδίδει μια ξεχωριστή πινελιά σε αυτό το μεγάλο SUV

. Είναι δυνατόν να επιλέξετε τους ίδιους τροχούς σε μια πιο κλασική γκρι απόχρωση από την επιλογή χάλυβα και οι κύλινδροι των τροχών στα 22 ιντσών είναι επίσης πολύ καλοί.

Η BMW XM διαθέτει στάνταρ επένδυση από δέρμα Merino, αλλά η δερμάτινη επιλογή Sakhir Orange αξίας $1.500 αξίζει τα λεφτά της, ξεχωρίζοντας ακόμα περισσότερο με ένα μαύρο συνδυασμό. Για 1.000 $ επιπλέον ωστόσο, το γκρι δέρμα Silverstone με vintage καφέ οροφή και πάνελ πόρτας είναι μια αναζωογονητική αισθητική. Ωστόσο, το vintage εσωτερικό της BMW φαίνεται καλύτερα με τις δερμάτινες ταπετσαρίες Deep Lagoon, που κοστίζει 2.500 $.

Δείτε επίσης: Η BMW το 2023 θα προσφέρει στα οχήματα της casual gaming

Η BMW προσφέρει δωρεάν επιλογή NightGold Metallic για την εξωτερική επένδυση του μοντέλου XM. Αυτή η επιλογή ταιριάζει ιδανικά με τις χρυσές ζάντες και ελπίζει να ενθουσιάσει τους πελάτες. Το πακέτο περιλαμβάνει μια χρυσή μεταλλική ταινία που τοποθετείται μπροστά από τις κολόνες Α και τυλίγεται γύρω από τα πλαϊνά παράθυρα του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και το εξωτερικό περίγραμμα.