Το livestream της Ubisoft για το Summer Game Fest αποκάλυψε έναν τεράστιο όγκο υλικού από το νέο 2D Prince of Persia: The Lost Crown. Μας έδωσε επίσης ακόμα περισσότερο χρόνο για να αγαπήσουμε το νέο σχέδιο του Prince για το παιχνίδι που κατάφερε με κάποιο τρόπο να προκαλέσει αντιδράσεις.

Δείτε επίσης:Το remaster του Ghost Trick: Phantom Detective αποκτάει demo

Αυτή η αιφνιδιαστική επιστροφή σε 2D μορφή για το Prince of Persia αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της ροής του Summer Game Fest το βράδυ της Πέμπτης, αλλά χθες είδαμε πολλά περισσότερα από αυτό, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις τεράστιες κινήσεις δύναμης με τις οποίες θα μπορέσετε να παίξετε.

Το Prince of Persia κυκλοφόρησε αρχικά το 1989, ως δημιούργημα μιας ομάδας με επικεφαλής τον Jordan Mechner. Μετά από μια σειρά επιτυχιών, το franchise επέστρεψε θριαμβευτικά το 2003 με το εκπληκτικό Sands of Time, ενώ ακολούθησαν ελαφρώς μειωμένες αποδόσεις με τα Warrior Within και The Two Thrones. Στη συνέχεια τα πράγματα πήγαν λίγο στραβά, με το πολύ πιο διχαστικό reboot του 2008 και μια συλλογή μικρότερων παιχνιδιών PoP, το The Forgotten Sands. Αλλά από το 2010, ο καημένος ο Prince δεν έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι.

Ένα remake του Sands of Time δεν κυκλοφόρησε ποτέ, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να παρατείνεται και να παρατείνεται και τελικά να αποσύρεται εντελώς. Αυτό το έκανε ακόμα πιο περίεργο το γεγονός ότι παράλληλα με όλα αυτά, ένα εντελώς άλλο παιχνίδι PoP ήταν στα σκαριά, αν και φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι υπέροχο.

Πρόταση: FTC: Προσπαθεί ξανά να μπλοκάρει την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft

Υπήρξαν επίσης πολλοί θυμωμένοι άνθρωποι στο διαδίκτυο που εξαγριώθηκαν με αφορμή το υλικό, επειδή, ως είδος, φοβόμαστε την αλλαγή. Όπως ανέφερε το VGC, το αρχικό trailer είχε κύματα μίσους σε πολλαπλά uploads, με τα dislikes να υπερτερούν των likes κατά περισσότερο από το διπλάσιο.

Είναι ξεκαρδιστικό ότι μερικά από τα παράπονα ήταν ότι δεν είναι ένα “πραγματικό” παιχνίδι Prince of Persia επειδή δεν είναι 3D. Άλλοι είναι αναστατωμένοι που ο πρίγκιπας έχει νέα εμφάνιση και επομένως δεν είναι ο σωστός Πρίγκιπας της καρδιάς τους. Μόνο που, όπως επεσήμανε μάλλον ευφυώς ο δημιουργός της σειράς Mechner, ο εν λόγω Prince έχει επανασχεδιαστεί μαζικά σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της σειράς.

Αυτή η πολλά υποσχόμενη νέα προσθήκη αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου 2024, αλλά δεδομένου ότι πρόκειται για παιχνίδι της Ubisoft, μπορούμε πιθανότατα να το περιμένουμε κάποια στιγμή στο διαστημικό έτος 30X7.

Διαβάστε επίσης: Cities Skylines 2: Κυκλοφόρησε νέο trailer

πηγή πληροφοριών:kotaku.com