Οι προγραμματιστές του Overwatch 2 επιβεβαίωσαν ότι κατά λάθος πρόσθεσαν ένα πειραματικό Genji buff στο patch της Season 5, αλλά αποφάσισαν να το κρατήσουν.

Δείτε επίσης: Overwatch 2: Η PvE mode καταργήθηκε

Το τεράστιο patch του OW2 Season 5 είδε πολλές αλλαγές σε πολλούς ήρωες, αλλά οι παίκτες εντόπισαν γρήγορα ένα μη καταγεγραμμένο Genji buff όταν ξεκίνησαν το παιχνίδι.

Ενώ χαρακτήρες όπως οι Roadhog, Mei, Cassidy και Lifeweaver αναβαθμίστηκαν στην ενημέρωση, ένας συγκεκριμένος cyborg ninja έλαβε επίσης κάποια φροντίδα από την Blizzard.

Όπως αποδεικνύεται, οι προγραμματιστές του OW δούλευαν πάνω σε κάποιες αναβαθμίσεις του Genji και παρά τις ενισχύσεις που δεν επρόκειτο να μπουν, μία κατάφερε να περάσει.

Οι προγραμματιστές του Overwatch 2 διατηρούν το αναπάντεχο buff του Genji

Σε μια ανάρτηση στο Twitter, ο streamer του Twitch ‘Somjuu’ ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει το Genji buff σε δράση, σημειώνοντας πως τα πυρομαχικά του DPS ήρωα αυξήθηκαν στα 30.

Πρόταση: Overwatch 2: Ο Lifeweaver θα έπρεπε να είναι καλός αλλά δεν είναι

Αφού ο streamer παρότρυνε τους προγραμματιστές να διατηρήσουν το buff, ο Lead Hero Designer Alec Dawson απάντησε με κάποια δεδομένα και καλά νέα.

“Πειραματιζόμασταν με κάποιες άλλες αλλαγές στον Genji για την 5η σεζόν και η αύξηση των πυρομαχικών περιλαμβανόταν σε αυτή τη λίστα”, αποκάλυψε. “Το ξεχάσαμε σε κάποιες από τις επαναφορές, αλλά… Το κρατάμε μέσα”.

Δεν είναι σαφές ποιες άλλες αλλαγές στον Genji επεξεργαζόταν η ομάδα, αλλά αυτό είναι σπουδαίο για όσους χρησιμοποιούν τον ήρωα, καθώς σημαίνει ότι θα πρέπει να ξαναγεμίζετε λιγότερο συχνά, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνετε περισσότερη ζημιά και θα χτίζετε το Dragon Blade πιο γρήγορα.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει πόσο μεγάλο αντίκτυπο θα έχουν αυτές οι αλλαγές στο νέο meta της Season 5 και αν αυτές οι ενισχύσεις θα κάνουν τον Genji μια εξέχουσα φιγούρα για την ενημέρωση στα μέσα της σεζόν και τη λειτουργία Ranked Team Queue.

Διαβάστε επίσης: Overwatch 2: Ο νέος χαρακτήρας έχει προκαλέσει πανικό

πηγή πληροφοριών: dexerto.com