Η OnePlus δεν ενδιαφέρεται για την κατασκευή φορητών υπολογιστών, τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή. Το Trusted Reviews είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Kinder Liu, τον Πρόεδρο και COO της OnePlus. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τα tablet και τα laptops.

Δείτε επίσης: OnePlus Nord Buds 2: Τα νέα ακουστικά της εταιρείας με ANC

Μην περιμένετε να κυκλοφορήσει ένα οικονομικό tablet από την εταιρεία, τουλάχιστον όχι σύντομα

Ο Kinder Liu ρωτήθηκε αν η εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει πιο προσιτά tablet μετά το λανσάρισμα του OnePlus Pad. Εξάλλου, η εταιρεία κατασκευάζει τηλέφωνα “Nord”, τα οποία είναι οικονομικές συσκευές.

Ωστόσο, η OnePlus δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τέτοιες συσκευές. Ο Liu είπε: “η εστίασή μας παραμένει στο υψηλότερο άκρο της κατηγορίας τιμών, αλλά αν το feedback υποδηλώνει ότι μια χαμηλότερων προδιαγραφών και πιο προσιτή συσκευή είναι επιθυμητή, είμαστε ανοιχτοί να το διερευνήσουμε”.

Δείτε επίσης: OnePlus: Έρχεται το πρώτο foldable smartphone τον Αύγουστο;

Η ΟnePlus δεν ενδιαφέρεται προς το παρόν για την κατασκευή φορητών υπολογιστών.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τους φορητούς υπολογιστές, ο Liu εξήγησε ότι η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται να τους κατασκευάσει προς το παρόν. Είπε: “Το όραμά μας για την τεχνολογία θέτει τα smartphones και τα tablets ως τις κύριες συσκευές για να εργάζονται και να παίζουν οι άνθρωποι, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές δεν είναι κάτι που εξερευνούμε επί του παρόντος”.

Πρόσθεσε επίσης τα εξής: “Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αυτό που είναι σχετικό και “απαραίτητο” για τους καταναλωτές σήμερα μπορεί να μην είναι σε πέντε, δέκα ή είκοσι χρόνια από τώρα”.

Δείτε επίσης: OxygenOS 13.1: Κυκλοφορεί στο OnePlus 11 και άλλα μοντέλα

Η OnePlus θα λανσάρει φέτος μία σημαντική συσκευή: την πρώτη της αναδιπλούμενη.

Η OnePlus έχει μία ακόμη συναρπαστική συσκευή στα σκαριά φέτος: το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας, το OnePlus Fold ή αλλιώς OnePlus V Fold. Αυτή η συσκευή θα έρθει το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com