Είστε λάτρης των θαλάσσιων σπορ και του jet ski; Αν ναι, τότε θα ενθουσιαστείτε με το νέο watercraft της JetCar California που συνδυάζει το γνωστό jet ski με ένα σπορ αυτοκίνητο.

Πρόκειται για το πρόσφατο υδάτινο θαύμα της JetCar California που υπόσχεται απίστευτες βόλτες στη θάλασσα με τις ανέσεις ενός sport car.

Δείτε επίσης: GoBoat 2.0: Το ηλεκτρικό σκάφος που χωράει μέσα σε ένα backpack

Συνδυασμός στυλ και ταχύτητας

Φανταστείτε να βρίσκεστε στη θάλασσα και να ζείτε τη φοβερή εμπειρία και την ελευθερία που προσφέρει μια βόλτα με jet ski, αλλά με την κομψή σχεδίαση και την πολυτέλεια ενός σπορ αυτοκινήτου. Η JetCar California έχει παντρέψει αυτούς τους δύο κόσμους και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό! Αυτό το ιδιαίτερο watercraft συνδυάζει ταχύτητα και κομψότητα.

Τροφοδοτείται από έναν κινητήρα που δανείζεται τα καλύτερα στοιχεία από την τεχνολογία του jet ski και των σπορ αυτοκινήτων. Μπορεί να πετύχει ταχύτητες έως και 105 km/h. Σίγουρα είναι μια καταπληκτική εμπειρία να… “σκίζετε” τα κύματα με ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: PowerX: Το ηλεκτρικό δεξαμενόπλοιο που λειτουργεί με 96 μπαταρίες

Ασφάλεια και άνεση

Φυσικά, η JetCar California λαμβάνει σοβαρά υπόψη και την ασφάλεια και την άνεση

των πελατών της. Το “πιλοτήριο” εμπνευσμένο από σπορ αυτοκίνητα διαθέτει πολυτελή υλικά, ενώ υπάρχουν εργονομικά καθίσματα και ψηφιακή οθόνη ταμπλό. Όσον αφορά στην ασφάλεια, υπάρχει αυτόματο σύστημα απενεργοποίησης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και ενσωματωμένο σύστημα επίπλευσης.
Jet ski και σπορ αυτοκίνητο μαζί; Ό,τι καλύτερο!

Τιμή

Αν αναρωτιέστε για την τιμή αυτού του μοναδικού watercraft, αυτή ξεκινά από 35.000 $. Δεν είναι να απορεί κανείς, αν λάβουμε υπόψη την πρωτοποριακή σχεδίαση και τις δυνατότητές του.

Δείτε επίσης: Acer ebii: Tο πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο (e-bike) της Acer

Ωστόσο, ακόμα και αν κάποιος δεν μπορεί να το αγοράσει, έχει τη δυνατότητα να ζήσει την εμπειρία, κάνοντας ένα test drive με το jet ski-σπορ αυτοκίνητο ή κάνοντας απλώς μια κράτηση για μια μέρα γεμάτη αδρεναλίνη και διασκέδαση.

Η κράτηση μπορεί να γίνει μέσω του site της εταιρείας.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και τολμηρό εγχείρημα. Το JetCar California συνδυάζει τη συγκίνηση ενός τζετ σκι με την πολυτέλεια ενός σπορ αυτοκινήτου, προσφέροντας μια μοναδική υδάτινη εμπειρία!

Πηγή: www.foxnews.com