ΑρχικήinetΤα Zoom calls έρχονται σύντομα στις τηλεοράσεις Sony Bravia

Τα Zoom calls έρχονται σύντομα στις τηλεοράσεις Sony Bravia

Δεν είναι μυστικό ότι, τα τελευταία χρόνια, η εργασία από το σπίτι έχει γίνει μια δημοφιλής εναλλακτική λύση για τους εργαζόμενους, καθώς όχι μόνο τους δίνει περισσότερο χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς τους, αλλά βοηθά και την εταιρεία να εξοικονομήσει λειτουργικά έξοδα. Τώρα, σε μια προσπάθεια να κάνει την εμπειρία των εικονικών συσκέψεων πιο καθηλωτική, η Sony ανακοίνωσε ότι οι τηλεοράσεις Bravia θα είναι οι πρώτες που θα υποστηρίζουν τη νέα εφαρμογή Zoom for TV της Google, προσφέροντας έναν απρόσκοπτο και βολικό τρόπο συμμετοχής σε εικονικές συσκέψεις από την άνεση του καναπέ του σαλονιού.

Δείτε επίσης: Ευρώπη: Η Zoom προσφέρει τοπική αποθήκευση δεδομένων στους premium πελάτες

zoom sony bravia

Η κίνηση αυτή της Sony ακολουθεί την ενσωμάτωση του FaceTime στην Apple TV από την Apple, και παρόλο που πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, οι τηλεοράσεις Bravia δεν διαθέτουν ενσωματωμένες κάμερες web. Ως εκ τούτου, οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν ένα αξεσουάρ αξίας 200 δολαρίων που ονομάζεται Bravia Cam προκειμένου να ολοκληρώσουν τη ρύθμιση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Bravia Cam όχι μόνο διευκολύνει τις κλήσεις Zoom, αλλά και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας ανάλογα με τη θέση και την απόσταση του χρήστη από την τηλεόραση.

Επιπλέον, το αξεσουάρ διαθέτει ένα σύστημα προειδοποίησης εγγύτητας που ανιχνεύει πότε τα παιδιά κάθονται πολύ κοντά στην τηλεόραση και διασφαλίζει ότι τα παιδιά διατηρούν μια ασφαλή απόσταση θέασης. Επιπλέον, η κάμερα περιλαμβάνει και μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία σβήνει αυτόματα την τηλεόραση όταν δεν την παρακολουθεί κανείς, εξοικονομώντας ενέργεια και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της.

Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο

Ενώ η Sony ανακοίνωσε τις νέες λειτουργίες και το αξεσουάρ Bravia cam, η εφαρμογή Zoom for TV θα είναι διαθέσιμη για τις τηλεοράσεις Bravia “μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού”, είπε ο Shusuke Tomonaga, επικεφαλής του σχεδιασμού προϊόντων Bravia στη Sony, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS