Το Samsung Galaxy Z Flip 5 θα μπορούσε να καταλήξει να είναι πιο ακριβό από όσο πιστεύαμε. Σύμφωνα με μια νέα φήμη, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να κοστίζει αισθητά περισσότερο από το Galaxy Z Flip 4. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με μια άλλη φήμη που εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό.

Δείτε επίσης: Η Samsung ξεπέρασε την Apple το 1ο τρίμηνο του 2023 χάρη στο Galaxy S23

Το Galaxy Z Flip 5 θα μπορούσε να είναι αισθητά ακριβότερο από το Flip 4

Σημειώστε ότι η πηγή αυτών των πληροφοριών προέρχεται από την Ελλάδα. Ως εκ τούτου, θα λάβουμε εδώ, φυσικά, ως σημείο σύγκρισης την ευρωπαϊκή τιμή του Galaxy Z Flip 4.

Το βασικό μοντέλο του Galaxy Z Flip 4 ήταν διαθέσιμο στην τιμή των 1.099 ευρώ κατά την κυκλοφορία του στην Ευρωζώνη. Αυτό το νέο μοντέλο φημολογείται ότι θα κοστίζει €1.299 (η βασική παραλλαγή του). Έτσι, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια αύξηση της τιμής κατά σχεδόν 20%, η οποία είναι μια σημαντική αλλαγή.

Σημειώστε ότι η τιμή θα είναι πιθανώς διαφορετική σε άλλες χώρες, καθώς μπορεί να διαφέρει από τη μία στην άλλη λόγω των διαφορετικών επιπέδων ΦΠΑ το οποίο είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, αυτό υποδηλώνει αύξηση και για άλλες αγορές, σε σύγκριση με το Galaxy Z Flip 4.

Το Galaxy Z Flip 5 θα μοιάζει με ένα πιο εκλεπτυσμένο προϊόν, με μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη. Επιπλέον, λέγεται ότι θα διπλώνει flat (λόγω διαφορετικού μεντεσέ) σε αντίθεση με τον προκάτοχό του- ωστόσο, πέρα από αυτό ο σχεδιασμός θα είναι παρόμοιος. Ακόμη και η πτυχή δεν θα διαφέρει πολύ, αν και φημολογείται ότι θα είναι λίγο λιγότερο ορατή.

Δείτε επίσης: Samsung: Το Galaxy self-repair πρόγραμμα έρχεται στην Ευρώπη

Ωστόσο, δεν είμαστε σίγουροι αν αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς, οπότε να το έχετε αυτό κατά νου. Το Galaxy Z Flip 5 θα μπορούσε να κοστίζει το ίδιο με το Flip 4, με βάση προηγούμενες πληροφορίες.

Μιλώντας γι’ αυτό, απεικονίσεις και των δύο συσκευών εμφανίστηκαν νωρίτερα σήμερα. Επιπλέον, οι προδιαγραφές τους μοιράστηκαν από έναν tipster, αποκαλύπτοντας πολλές πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα πτυσσόμενα τηλέφωνα της Samsung.

Δείτε επίσης: Samsung: Η τηλεόραση 98 ινστών κοστίζει 8000 δολάρια

Και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Προβλέπεται ότι θα φτάσουν στις 26 Ιουλίου, αλλά δεν είμαστε ακόμα σίγουροι αν αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας – η Samsung δεν την έχει επιβεβαιώσει ακόμα.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com