Η Blizzard μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το RPG Diablo IV. Οι τελευταίες σημειώσεις για το patch σηματοδοτούν κάποιες κρίσιμες αλλαγές στο παιχνίδι, ιδιαίτερα γύρω από την ενίσχυση και των πέντε κατηγοριών χαρακτήρων.

Δείτε επίσης: DDoS επίθεση εμπόδιζε gamers να παίξουν Diablo IV και άλλους τίτλους της Blizzard

Οι Barbarians, μία από τις χειρότερες κατηγορίες του παιχνιδιού όταν ξεκινάτε το ταξίδι σας για να σώσετε τον κόσμο του Sanctuary, βλέπουν πολλές από τις ικανότητές τους -όπως το Bash, το Kick, το Double Swing και το Lunging Strike- να αυξάνουν τη ζημιά ή/και να μειώνουν το χρόνο cooldown. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες κατηγορίες χαρακτήρων, όπως των Druid, των οποίων οι ικανότητες προκαλούν πλέον μεγαλύτερη ζημιά και έχουν μικρότερη διάρκεια cooldown. Αυτό σημαίνει ότι οι Necromancer, η καλύτερη κατηγορία και η αγαπημένη μου από την ομάδα, και οι Sorcerer, η κατηγορία που παίζεται περισσότερο, πιθανότατα θα κυριαρχήσουν στο Sanctuary περισσότερο από ό,τι ήδη κυριαρχούν, ενώ οι άλλες κατηγορίες είναι πλέον πιο βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για να τις δοκιμάσετε.

Diablo IV: Οι 5 κατηγορίες

Η Blizzard εξήγησε σε ένα σημείωμα των προγραμματιστών ότι η ομάδα παρακολουθεί πάντα την απόδοση των κατηγοριών και θα κάνει προσαρμογές σύμφωνα με τα σχόλια των παικτών.

Πρόταση: Diablo 4: Η Blizzard το ονόμασε το ταχύτερο σε πωλήσεις

Αυτή η ενημέρωση είναι θεόσταλτη για τέσσερις από τις πέντε κατηγορίες ειδικότερα. Ενώ οι Necromancer ήταν ήδη λίγο υπερβολικά ισχυροί, η ενημέρωση της 5ης Ιουνίου μείωσε σημαντικά τις υπόλοιπες. Είναι δύσκολο να πούμε αν η ενημερωμένη έκδοση 1.0.3 επαναφέρει τους Barbarian, Druid, Rogue και Sorcerer στην παλιά τους δόξα, αλλά τουλάχιστον είναι πιο δυνατοί από ό,τι ήταν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Το Patch 1.0.3, η νεότερη ενημέρωση του Diablo IV, εισάγει επίσης μερικές απαραίτητες διορθώσεις και βελτιώσεις σε διάφορα συστήματα του παιχνιδιού. Αυτό περιλαμβάνει ζητήματα με δραστηριότητες ανοιχτού κόσμου, όπως τα μπουντρούμια και τα events, σε ορισμένα από τα οποία προηγουμένως μπλοκαριζόταν η εξέλιξή τους λόγω δυσάρεστων bugs, καθώς και προσαρμογές τοπικού co-op και αλλαγές σε quests, όπως ο NPC Lacthan που διπλασιάζεται κατά τη διάρκεια της αποστολής “Bound by Blood” που λαμβάνετε εντός της φθαρμένης πόλης Margrave.

Diablo IV: Lilith

Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες από τις σημειώσεις του patch παρακάτω:

Bug Fixes

Μπουντρούμια, εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι παίκτες δεν μπορούσαν να εμπλακούν με το boss του μπουντρουμιού Dead Man’s Dredge.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα κατά το οποίο ορισμένοι Whispers δεν μπορούσαν να ολοκληρωθούν.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα κατά το οποίο το event Those Who Call the Storm δεν καταχωρούνταν ως ολοκληρωμένο.

Gameplay Διορθώσεις

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου τα αντικείμενα Insatiable Fury και Mad Wolf’s Glee εμπόδιζαν τους Druids να μεταμορφωθούν στις μορφές Werebear ή Werewolf.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι εχθροί Spider Host παρέμεναν όρθιοι μετά από έκρηξη και θάνατο.
Diablo IV: Οι 5 κατηγορίες

Local Co-Op

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα κατά το οποίο ο δεύτερος παίκτης που έκλεινε το μενού Region Progress κλειδωνόταν στον World Map κατά τη διάρκεια του Local Co-Op παιχνιδιού.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα κατά το οποίο ορισμένες αποστολές δεν εξελίσσονταν σωστά για όλους τους παίκτες στο παιχνίδι Local Co-Op.

Αποστολές

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα κατά το οποίο ο NPC Lacthan μπορούσε να διπλασιαστεί κατά τη διάρκεια πολλαπλών αποστολών.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η εξέλιξη της αποστολής Malign Devotion μπορούσε να μπλοκαριστεί αν ο παίκτης έφευγε από το κελάρι όταν ο Lakren άρχιζε να σηκώνεται.

Για την πλήρη λίστα δείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης: Diablo 4: Οι προγραμματιστές λένε οι Druid είναι η πιο ισχυρή class

πηγή πληροφοριών:kotaku.com