Η ενημέρωση Moment 3 των Windows 11 είναι διαθέσιμη για λήψη από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν κατεβάζετε το αρχείο.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Μπορεί να παράγει γνήσια κλειδιά για Windows 11 δωρεάν

Mήπως σκέφτεστε ότι το Moment 3 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε όλες τις εκδόσεις των υπολογιστών με τα Windows 11 λόγω έλλειψης ενημερώσεων χαρακτηριστικών; Τεχνικά έχει κυκλοφορήσει, αλλά όχι σε όλους.

Στην πραγματικότητα, όταν η Microsoft κυκλοφόρησε το Moment 3, αυτό ήταν διαθέσιμο μόνο για τους χρήστες που είχαν ενεργοποιήσει την επιλογή για λήψη των τελευταίων ενημερώσεων αυτόματα. Ακόμη και αν ενεργοποιούσες αυτή τη ρύθμιση ωστόσο, δεν είναι εγγυημένο ότι θα λαμβάνατε την αναβάθμιση, καθώς το Moment 3 θα συνέχιζε να κυκλοφορεί σταδιακά στους χρήστες.

Ωστόσο, αν έχετε χάσει μέχρι στιγμής το Moment 3, τώρα ο καθένας μπορεί να το αποκτήσει, καθώς η αναβάθμιση κυκλοφόρησε ως προαιρετική ενημέρωση του Ιουνίου (patch KB5027303). Το αν θα πρέπει να προχωρήσετε σε αυτήν την ενημέρωση τώρα είναι άλλο θέμα, όπως αναφέραμε στην αρχή.

Δείτε ακόμα: Win32 app isolation: Η δυνατότητα ασφαλείας των Windows 11 είναι τώρα σε προεπισκόπηση

Γιατί να μην κατεβάσετε το KB5027303; Παρόλο που περιλαμβάνει σημαντικές λειτουργίες για τις οποίες ίσως να ενδιαφέρεστε, υπενθυμίζουμε πως αυτή είναι μια προεπισκόπηση ενημέρωσης και ορισμένες λειτουργίες μπορεί να μην είναι απόλυτα σταθερές. Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε πως δεν πρέπει να προσθέτετε νέα στοιχεία στην ομιλία και να δημιουργείτε καινούργια γεγονότα.

Ο λόγος που είναι προαιρετικό είναι ότι αυτό είναι το τελευταίο στάδιο δοκιμής για το πακέτο. Αυτό το πακέτο είναι βασικά σαν ένα λογισμικό beta – αν και πολύ σταθερό στην τελική του μορφή – έχετε περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσετε σφάλματα σε σχέση με την πλήρη έκδοση.

Περιμένετε για την πλήρη έκδοση του Moment 3, η οποία θα είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα, συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου, ως μέρος της μηνιαίας αναβάθμισης των Windows 11 από τη Microsoft. Αυτό θα είναι καλύτερο για εσάς.

Δείτε επίσης: Windows 11 KB5027231: Πρόβλημα Google Chrome σε χρήστες Malwarebytes

Στο σημείο αυτό, η μόνη σας επιλογή είναι να ενσωματώσετε το Moment 3 στην εγκατάσταση των Windows 11. Μπορείτε να το καθυστερήσετε προσωρινά, αν το επιλέξεε, ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για την έκδοση Windows 11 Home, καθώς πάντα αναβαθμίζεται συνολικά το σύστημα.