Η πρώτη ενημερωμένη έκδοση για το Final Fantasy 16 είναι διαθέσιμη για λήψη στο PS5, φέρνοντας τον τίτλο της Square Enix στην έκδοση 1.000.003. Το patch προσθέτει μερικά νέα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι, όπως ένα motion blur toggle, άλλες τρεις διατάξεις χειριστηρίων και πιο εκτεταμένες επιλογές ευαισθησίας της κάμερας. Λέγεται επίσης ότι βελτιώθηκε η σταθερότητα ορισμένων μενού, ενώ διορθώθηκαν και ορισμένα προβλήματα με το κείμενο. Πρόκειται για λήψη μεγέθους 267,1MB.

Δείτε επίσης: Final Fantasy 16: Πως να λάβετε το Excalibur;

Η Square Enix παρείχε μια πλήρη σύνοψη των σημειώσεων της ενημερωμένης έκδοσης 1.03 του Final Fantasy 16 σε ένα tweet της.

Ρίξτε μια ματιά στις πλήρεις σημειώσεις του patch παρακάτω για να δείτε τι άλλο νέο υπάρχει.

Προστίθενται τα ακόλουθα στοιχεία στην καρτέλα Σύστημα του κύριου μενού:

  1. Motion Blur Strength
    • Επιτρέπει στον παίκτη να ρυθμίσει την ισχύ του εφέ θόλωσης της κίνησης όταν ο χαρακτήρας ή η κάμερα είναι σε κίνηση. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι η μέγιστη τιμή 5. Αυτή η τιμή μπορεί να μειωθεί για να μειωθεί η ισχύς του εφέ θόλωσης κίνησης ή να οριστεί στο 0 για να απενεργοποιηθεί εντελώς.
  2. Ακολούθηση παίκτη (Κίνηση)
  3. Ακολούθηση παίκτη (Επίθεση)
    • Η απενεργοποίηση αυτών των ρυθμίσεων εμποδίζει την αυτόματη παρακολούθηση της κάμερας από τον παίκτη κατά την κίνηση και την επίθεση αντίστοιχα.
  4. Αλλάζει τη μέγιστη ρύθμιση των στοιχείων Camera Sensitivity (Horizontal)  και Camera Sensitivity (Vertical) από 10 σε 20.
  5. Προσθέτει τρεις νέες διατάξεις χειριστηρίων: οι τύποι D, E και F.
  6. Διορθώνει ένα πρόβλημα που επηρέαζε τη σταθερότητα ορισμένων μενού.
  7. Διορθώνει ορισμένα προβλήματα κειμένου.
  8. Προσθέτει το hashtag FF16 όταν μοιράζεστε στιγμιότυπα οθόνης ή κλιπ βίντεο στο Twitter ή στο YouTube.

Πρόταση: Final Fantasy 16: Οι παραγωγοί θέλουν να ανάκτησουν την εμπιστοσύνη σας

Final Fantasy 16

Δεδομένου ότι το motion blur του Final Fantasy 16, για το PS5, ήταν λίγο ενοχλητικό για πολλούς παίκτες και προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις, είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό που μπορείτε τώρα να το ρυθμίσετε.

Διαβάστε επίσης: Final Fantasy XVI: Το προσωπικό αριστούργημα του battle director

πηγή πληροφοριών: pushsquare.com