ΑρχικήUpdatesApple Music: Η ανακάλυψη νέων τραγουδιών θα γίνει πολύ πιο εύκολη

Apple Music: Η ανακάλυψη νέων τραγουδιών θα γίνει πολύ πιο εύκολη

Μια νέα λειτουργία του Apple Music θα σας διευκολύνει να ανακαλύψετε περισσότερη μουσική που θα σας αρέσει.

Δείτε επίσης: Το Shazam υποστηρίζει τώρα το Apple Music Classic

apple music

Δείτε επίσης: Apple Music και Apple Maps αποκτούν νέες δυνατότητες συναυλιών σήμερα

Υπάρχει μια ωραία νέα λειτουργία που έρχεται στο Apple Μusic όταν το iOS 17 κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος, και αν χρησιμοποιείτε τις εκδόσεις beta, μπορείτε να ξεκινήσετε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν από σήμερα. Η νέα λειτουργία “Song Credits” σας δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη μουσική που ακούτε και διευκολύνει την εύρεση περισσότερης μουσικής στην οποία συμμετέχουν τα ίδια άτομα.

Τα credits είναι οι πληροφορίες που μας λένε ποιος δημιούργησε ένα συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι: οι καλλιτέχνες που έπαιξαν σε αυτό, οι στιχουργοί, οι συνθέτες, ο παραγωγός και ούτω καθεξής. Τώρα, το Apple Music θα μας λέει όλες αυτές τις πληροφορίες και θα μπορούμε να κάνουμε κλικ στο όνομα ενός συγκεκριμένου συνεργάτη για να δούμε περισσότερες από τις δουλειές του.

Δείτε επίσης: Apple Music Classical: Τώρα διαθέσιμο και στο Android

Αυτό δεν είναι μόνο μια ωραία τόνωση του εγωισμού των συντελεστών, αλλά και ένας εξαιρετικός τρόπος για να βρείτε νέες μελωδίες. Το Song Credits ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην εναρκτήρια ομιλία WWDC 2023, όπου αποκαλύφθηκε ότι το Apple Μusic θα αποκτήσει έξι νέα χαρακτηριστικά σε μια δωρεάν ενημέρωση.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS