Χθες έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατό να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Threads χωρίς να διαγράψετε και τον λογαριασμό σας στο Instagram!

Δείτε επίσης: Το Twitter απειλεί τη Meta με μήνυση λόγω Threads

Μετά από πολλές αντιρρήσεις, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι θα αναζητήσει τρόπους να σας επιτρέψει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Threads ξεχωριστά.

Το πρόβλημα με τις νέες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων είναι ότι δυσκολεύονται να αποκτήσουν επαρκή αριθμό χρηστών – λόγω του Catch-22, που σημαίνει ότι λίγοι θα εγγραφούν μέχρις ότου γίνει δημοφιλής.

Αυτό το πρόβλημα λύθηκε με τη χρήση των Threads. Απλά συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Instagram, μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό σε λίγα δευτερόλεπτα. Πολλοί το έβαλαν στην κατηγορία “γιατί όχι;” στο παρελθόν.

Δείτε ακόμα: Meta: Το Threads προφίλ μπορεί να διαγραφεί μόνο με τη διαγραφή του Instagram account

Επιπλέον, ο Elon Musk έπαιξει χωρίς να το θέλει τον ρόλο του επικεφαλή μάρκετινγκ για το Threads. Είχε ήδη αποδεδειγμένα προσπαθήσει να κάνει το Twitter όσο το δυνατόν πιο δύσχρηστο και εκνευριστικό οπότε το Τhreads οδήγησε στην τελική καταστροφή του για τους πιο παραγωγικούς χρήστες του. Ο ίδιος έλαβε επίσης αναγνώριση για τη βοήθεια που παρείχε στο τεχνικό έργο της Meta

στην πλατφόρμα, παρέχοντας έμπειρους μηχανικούς του Twitter για πρόσληψη, αφού του είχε απολύσει.

Παρόλο που η Meta επέτρεψε στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Threads πολύ γρήγορα, η εταιρεία δεν καθιστά εύκολη τη διαγραφή του λογαριασμού αυτού.

Χθες ανακαλύψαμε ότι η μόνη δυνατότητα για να διαγραφεί ένας λογαριασμός Τhreads είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram! Η Συμπληρωματική Πολιτική Απορρήτου Threads το επιβεβαιώνει: “Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το προφίλ σας Threads ανά πάσα στιγμή, αλλά το προφίλ σας Threads μπορεί να διαγραφεί μόνο με τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram.

Δείτε επίσης: Meta Threads: 10 εκατομμύρια εγγραφές τις πρώτες επτά ώρες κυκλοφορίας

Η οργή κατανοήθηκε και η εταιρεία τώρα υποχωρεί, όπως αναφέρει ο Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram, ο οποίος απάντησε στις ανησυχίες λέγοντας ότι η Meta εργάζεται για μια λύση.