Το αρχικό Mario Kart δεν είναι το πιο εύκολο παιχνίδι της σειράς, ειδικά αν δεν έχετε μεγαλώσει με τις ιδιαιτερότητες του Mode 7, αλλά αυτό είναι σχετικό. Είναι μια χαρά, εξακολουθεί να είναι εύκολο να το βλέπεις, είναι εύκολο να το παίζεις, γι’ αυτό και εξακολουθούν να πωλούνται τρισεκατομμύρια αντίτυπα παιχνιδιών Mario Kart μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης: Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Wave 5 πίστες και χαρακτήρες αποκαλύφθηκαν

Αλλά, τι θα γινόταν αν άλλαζες έστω και ένα πράγμα σε αυτό. Τι θα γινόταν αν κρατούσατε όλα τα υπόλοιπα ίδια, αλλά αντικαθιστούσατε την οπτική γωνία πίσω από τον οδηγό στην επάνω οθόνη με… μια σειρά από στατικές γωνίες κάμερας, όπως στα παλιά παιχνίδια Resident Evil.

Μοιάζει έτσι και μοιάζει με κόλαση.

Αυτό δημιουργήθηκε από τον hacker του SNES (και του Mario Kart ειδικότερα) MrL314. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο του δεν είναι η οξύτητα των γωνιών, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να υποδειχθεί η θέση του παίκτη. Ο παίκτης πρέπει να θυμάται ότι είναι (σε αυτή την περίπτωση) ο Mario και να προχωράει αναλόγως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι οδηγοί AI εμφανίζονται ήρεμοι, ενώ ο Mario μπορεί να φαίνεται να γλιστράει σαν να βρίσκεται σε πίστα πάγου σε κάθε νέα στροφή.

Μπορείτε να δείτε περισσότερη δουλειά του MrL314 ακολουθώντας τον στο Twitter και κάνοντας εγγραφή στο Patreon.

Πρόταση: Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Mario Kart Tour έρχεται στα smartphones

Σχετικά με το Mario Kart

Το Super Mario Kart είναι ένα παιχνίδι αγώνων καρτ που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από τη Nintendo για το Super Nintendo Entertainment System (SNES). Το πρώτο παιχνίδι της σειράς Mario Kart, κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική το 1992 και στην Ευρώπη το επόμενο έτος, το 1993. Πουλώντας 8,76 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, το παιχνίδι έγινε το τέταρτο σε πωλήσεις παιχνίδι SNES όλων των εποχών. Το Super Mario Kart επανακυκλοφόρησε στην κονσόλα Wii το 2009, στην κονσόλα Wii U το 2013 και στην κονσόλα New Nintendo 3DS το 2016. Η Nintendo επανακυκλοφόρησε το Super Mario Kart το 2017 ως μέρος της Super NES Classic Edition της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Shigeru Miyamoto: Ο Mario δεν θα βρίσκεται στα smartphones σας

πηγή πληροφοριών:kotaku.com