Η Amazon ανακοίνωσε σε συνεργασία με τη Microsoft ότι το AppStore της είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους προγραμματιστές στα Windows 11. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές της Amazon μπορούν πλέον να αναπτύξουν εφαρμογές και παιχνίδια για τα Windows 11 χρησιμοποιώντας το AppStore της Microsoft. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν περισσότερες εφαρμογές του Amazon AppStore στην πλατφόρμα των Windows.

Δείτε επίσης: Amazon: Μην κάνετε κλικ σε αυτή τη δωρεάν ταινία στον ιστότοπο

Πιο συγκεκριμένα, το Audible, το TikTok, το Lords Mobile, το Hungry Shark Evolution και το Epic Seven είναι εφαρμογές και παιχνίδια Android που έχουν διευρύνει τον αριθμό των χρηστών τους προσφέροντας τα παιχνίδια τους σε υπολογιστές χωρίς να αναπτύξουν ξεχωριστή εφαρμογή για τα Windows. Για παράδειγμα, η εταιρεία που δημιούργησε το παιχνίδι Epic Seven επέκτεινε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής της στο Amazon Appstore στα Windows 11. Μέσω αυτής της κίνησης, η εταιρεία αύξησε τα έσοδά της και βελτίωσε την εμπειρία παιχνιδιού των πελατών της.

Σε προγραμματιστές συνιστάται να δοκιμάσουν τις εφαρμογές Android τους σε μια συσκευή με Windows 11, έχοντας τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM, για να τις μεταφέρουν επιτυχώς. Μόλις πληρούνται οι ελάχιστες απαιτήσεις, οι προγραμματιστές μπορούν να κατεβάσουν το WSA από το Microsoft Store και αυτό θα εγκαταστήσει αυτόματα το Amazon Appstore.

Μόλις το WSA και το Amazon Appstore για Windows 11 ενεργοποιηθούν στον υπολογιστή, συνιστάται στους προγραμματιστές:

  • Ανατρέξτε στον οδηγό συμβατότητας που καλύπτει περιπτώσεις χρήσης για τα Windows για την εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων ελέγχου εισόδου, της διαχείρισης γραφικών, της αρχιτεκτονικής x86 και του τρόπου λειτουργίας της αποθήκευσης εύρους με καταλόγους αρχείων για συγκεκριμένες εφαρμογές
    . Ο οδηγός περιγράφει επίσης τις δυνατότητες που πρέπει να δοκιμαστούν για τη λειτουργικότητα των Windows 11.

Δείτε ακόμα: Η Amazon θα χρησιμοποιήσει μικρές επιχειρήσεις για να βοηθήσουν στην παράδοση πακέτων στις ΗΠΑ

  • Ακολουθήστε τις οδηγίες της Microsoft για την ενεργοποίηση της “λειτουργίας προγραμματιστή” για τον εντοπισμό σφαλμάτων της εφαρμογής στα Windows 11 και χρησιμοποιήστε τη Δοκιμή Ζωντανών Εφαρμογών της Amazon για προετοιμασία υποβολής εφαρμογής.
  • Εφαρμόστε δυνατότητες υποστήριξης πληκτρολογίου/ποντικιού, διαχείρισης παραθύρων και αλλαγής μεγέθους για βέλτιστη εμπειρία χρήστη υπολογιστή.
  • Συμβουλευτείτε τα ιστολόγια προγραμματιστών για καθοδήγηση σχετικά με τη χαρτογράφηση εγγενών εισόδων και την αλλαγή μεγέθους εφαρμογών στο WSA.
  • Για περαιτέρω απορίες, ανατρέξτε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων, στις Συχνές ερωτήσεις προγραμματιστών και στο έργο WSA στο GitHub.
  • Ακολουθήστε τα βήματα για να στοχεύσετε συσκευές Windows από την κονσόλα προγραμματιστή της Amazon για να υποβάλετε την εφαρμογή για δημοσίευση.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε το Amazon Echo Pop

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για τα Windows 11, χρειάζεται να υποβάλετε μια εφαρμογή Android στους προγραμματιστές. Οι εφαρμογές ιστού για κινητά ή HTML5 δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε συσκευές Android που δεν είναι της Amazon, ή σε υποσυστήματα των Windows για Android.