Το event των Summer Games στο Overwatch 2 είναι τώρα live, μαζί με ένα midseason patch που περιλαμβάνει αλλαγές ισορροπίας για πολλούς ήρωες. Οι Sojourn, Orisa και Reinhardt έχουν ενισχυθεί, ενώ η δύναμη των turrets των Torbjorn και Symmetra έχουν μεταφερθεί στα υπόλοιπα kit τους. Το Orb of Discord τ Zenyatta έχει υποστεί nerfed. Οι Soldier: 76 και Wrecking Ball έχουν επίσης λάβει βελτιώσεις. Η μίνι σεζόν Team Queue είναι τώρα live, επιτρέποντας σε παίκτες διαφορετικών επιπέδων δεξιοτήτων να δημιουργούν ομάδες, και ένας κόμβος συμβάντων έχει προστεθεί στο κύριο μενού για μεγαλύτερη ορατότητα.

Δείτε επίσης: Overwatch 2: Προσθέτει κατά λάθος buff στον Genji

Κάποιες από τις σημειώσεις του Overwatch 2 Season 5 midseason patch βρίσκονται παρακάτω:

Summer Games 2023

Ήρθε η ώρα για διασκέδαση στον ήλιο με την εποχιακή εκδήλωση Summer Games! Συνδεθείτε και παίξτε Lúcioball, Lúcioball Remix και το ολοκαίνουργιο Winston’s Beach Volleyball, και κερδίστε πολλά με τα νέα cosmetic rewards, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου Epic skin για τον Doomfist!

Γενικές Αναβαθμίσεις

On Fire Ρυθμίσεις

  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα που προκαλούσε στους παίκτες να αποκτήσουν On Fire στην αρχή ενός νέου γύρου στο ανταγωνιστικό παιχνίδι όταν έπαιζαν σε οποιαδήποτε λειτουργία παιχνιδιού ή στο Quick Play όταν έπαιζαν Control.
  • Το On Fire και το Blazing είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν στις αρχές ενός γύρου.
  • Το cooldown του On Fire μειώθηκε σε 3 δευτερόλεπτα. Αυτό θα πρέπει να αποτρέψει τις περισσότερες περιπτώσεις όπου ένας ήρωας αποκτούσε το On Fire με καθυστέρηση μετά από θετική συνεισφορά.
  • Το σκορ On Fire μειώνεται ελαφρώς πιο γρήγορα όταν ένας ήρωας δεν είναι On Fire.
  • Η διατήρηση του On Fire για μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι πιο δύσκολη.

Νέος κόμβος εκδηλώσεων

Μια νέα κεντρική τοποθεσία για πληροφορίες σχετικά με τα συμβάντα είναι πλέον διαθέσιμη από το κύριο μενού, όπου όλα τα Event Challenges, Rewards και Modes παρατίθενται εδώ.

Πρόταση: Overwatch 2: Η PvE mode καταργήθηκε

Competitive Αναβαθμίσεις

Team Queue

Το Team Queue είναι μια ολοκαίνουργια ανταγωνιστική λειτουργία για το Overwatch 2, που απαιτεί από όλους να παίζουν σε μια πλήρη ομάδα πέντε παικτών. Το Team Queue δεν έχει περιορισμούς κατάταξης και θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος της Season 5. Άλλοι σημαντικοί κανόνες για τη λειτουργία είναι οι εξής:

  • Οι παίκτες μπορούν να σχηματίσουν ομάδα ανεξάρτητα από το πόσο απέχουν μεταξύ τους στην κατάταξη.
  • Οι παίκτες Grandmaster μπορούν να παίξουν, ακόμη και με έως και τέσσερις άλλους παίκτες Grandmaster.
  • Η ομαδική ουρά περιορίζεται σε 1 Tank, 2 Damage και 2 Support.
  • Οι παίκτες δεν σχηματίζουν ουρά για συγκεκριμένους ρόλους, αλλά επιλέγουν τους ρόλους τους σε κάθε αγώνα.
  • Οι περιορισμοί της ομάδας πλατφόρμας παραμένουν, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες σε κονσόλα πρέπει να σχηματίζουν ομάδες μόνο με άλλους παίκτες σε κονσόλα, όχι με εκείνους σε υπολογιστή.

Για τα πλήρη patch notes δείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης: Overwatch 2: Μπορεί να αποκτήσει λειτουργία tournament

πηγή πληροφοριών:forbes.com