Οι προγραμματιστές του Call of Duty αντιμετώπισαν τις αντιδράσεις των παικτών, καθώς η ενημέρωση της Season 4 Reloaded φαίνεται ότι επιδείνωσε τα προβλήματα απόδοσης, ειδικά στον υπολογιστή, για όσους έπαιζαν τόσο στο Warzone 2 όσο και στο Modern Warfare 2.

Δείτε επίσης: Επίσημα πλέον Call of Duty στο Nintendo Switch;

Το μέγεθος των νέων ενημερώσεων Call of Duty είναι συχνά ένα αρκετά εντυπωσιακό θέαμα. Συνήθως καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο, με κάθε νέα σεζόν, το μέγεθος του αρχείου τείνει να επεκτείνεται καθώς οι προγραμματιστές εισάγουν νέους χάρτες, λειτουργίες και φυσικά ένα ευρύ φάσμα cosmetics.

Με μια πληθώρα κινούμενων κομματιών, δεν πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο σε αυτές τις συνήθεις μεταβάσεις. Κάθε τόσο, κάποια σφάλματα που καταστρέφουν το παιχνίδι ή μικρές, πιο διασκεδαστικές ιδιορρυθμίες μπορεί να ξεγλιστρήσουν από τις ρωγμές. Ωστόσο, με την πιο πρόσφατη περίπτωση, έχουν βγει στην επιφάνεια πιο τρομερά ζητήματα.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου patch της Season 4 Reloaded στις 12 Ιουλίου, οι παίκτες έσπευσαν να αναφέρουν εκτεταμένα προβλήματα απόδοσης. Φαίνεται ότι επηρέασαν κυρίως την κοινότητα των PC, πολλοί σημείωσαν δραστική πτώση των επιδόσεων μετά την τελευταία ενημέρωση.

Οι παίκτες του Call of Duty βγήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις επόμενες ώρες μετά την κυκλοφορία του νέου περιεχομένου για να αναφέρουν τα προβλήματά τους. “Χαμηλότερα FPS μετά τη σημερινή ενημέρωση;” ρώτησε ένας παίκτης στο subreddit του Modern Warfare 2. “God awful FPS?”, δήλωσε ένας άλλος στο subreddit Warzone.

Πρόταση: Call of Duty Modern Warfare 2: Δωρεάν πρόσβαση σε multiplayer

Τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος, κανένα συγκεκριμένο κομμάτι του κιτ δεν φαίνεται να προκαλεί προβλήματα. Αντίθετα, τα προβλήματα απόδοσης φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένα για όσους παίζουν σε PC, ανεξάρτητα από το είδος του build τους.

“Για μένα, δεν είναι πια playable μετά την ενημέρωση”, πρόσθεσε ένας παίκτης στη συζήτηση, με πολλούς άλλους να επαναλαμβάνουν το ίδιο συναίσθημα ως απάντηση: “-50% FPS μετά το patch”.

Call Of Duty Season 4 Reloaded

“Ουσιαστικά το έκανε αδύνατο να παίξω”, πρόσθεσε ένας άλλος. “Ήταν [στα] 120FPS [τώρα] έπεσε στα 60-80. WTF.”

Αναγνωρίζοντας αμέσως τις αντιδράσεις, οι προγραμματιστές έσπευσαν γρήγορα να απαντήσουν στο Twitter σε αυτές τις ανησυχίες. Παρόλο που δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες, ο επίσημος λογαριασμός CoD Updates στο Twitter επιβεβαίωσε ότι η ομάδα “ερευνά” τώρα τα εκτεταμένα προβλήματα απόδοσης στον υπολογιστή.

Με το πρόβλημα να έχει καταγραφεί στο δημόσιο πίνακα Trello του Modern Warfare 2, να είστε σίγουροι ότι οι προγραμματιστές ασχολούνται με την υπόθεση και προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε επίσης: Warzone 2 και Modern Warfare 2 έχουν σφάλματα στο social μενού

πηγή πληροφοριών: dexerto.com