Τα νέα emoji που θα έρθουν το 2024, θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν κάθετο κούνημα του κεφαλιού, οριζόντιο κούνημα του κεφαλιού, λάιμ, φοίνικα, σπασμένη αλυσίδα, καφέ μανιτάρι και διάφορα άλλα. Οι νέοι χαρακτήρες μπορεί να συμπεριληφθούν στη νέα έκδοση Emoji 15.1, η οποία θα εγκριθεί από τη Unicode Consortium τον Σεπτέμβριο.

Τα νέα emoji παρατίθενται από το Emojipedia και αυτή τη στιγμή έχουν προταθεί και βρίσκονται υπό εξέταση, για να αποφασιστεί ποια θα κυκλοφορήσουν επίσημα. Πολλά έχουν ήδη εγκριθεί. Το Emojipedia έχει δημιουργήσει δείγματα σχεδίων για τα προτεινόμενα emoji, επομένως αυτά που βλέπουμε δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι η τελική μορφή που θα κυκλοφορήσει στις συσκευές.

Δείτε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε ταπετσαρία Emοji σε smartphone Android

Υπάρχουν 108 νέα directional emoji, με τα περισσότερα από αυτά να αποτελούνται από emoji ατόμων με πολλαπλούς τόνους δέρματος. Ουσιαστικά, χρησιμοποιούνται τα υπάρχοντα emοji: άτομο που περπατά, που τρέχει, που είναι γονατιστό, άτομο με λευκό μπαστούνι, άτομο με αναπηρική καρέκλα, αλλά προστίθενται οδηγίες κατεύθυνσης, όπως αριστερά και δεξιά.

Οι χαρακτήρες Emoji 15.1 θα οριστικοποιηθούν τον Σεπτέμβριο του 2023. Μετά από αυτό, εταιρείες όπως η Apple και η Google θα μπορούν να τα υιοθετήσουν στις συσκευές τους μέσω μελλοντικών ενημερώσεων λογισμικού. Συγκεκριμένα, η Apple

χρειάζεται συνήθως αρκετούς μήνες για να παρουσιάσει νέα emoji. Έτσι, αν εγκριθούν τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία πιθανότατα δεν θα τα προσθέσει στις συσκευές της πριν το 2024. Το τελευταίο set emoji προστέθηκε στο iOS 16.4, το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023.

Δείτε επίσης: Πώς να ορίσετε ένα animated emοji ως εικόνα προφίλ στο Telegram

Τα emoji αποτελούν βασικό στοιχείο της ψηφιακής επικοινωνίας μας με άλλους, καθώς κάνουν τα μηνύματα πιο διασκεδαστικά, ενώ εξυπηρετούν και έναν σημαντικό σκοπό. Όταν μιλάμε με μηνύματα κειμένου, ο παραλήπτης μπορεί να δυσκολεύεται να κατανοήσει τα συναισθήματα και να ερμηνεύσει αυτό που λέμε. Με την προσθήκη ενός emoji μπορούμε να δείξουμε περισσότερο τη διάθεση και τα συναισθήματά μας.

Δείτε επίσης: Τα 10 πιο δημοφιλή emοji των τελευταίων χρόνων

Τα emoji έχουν γίνει κάτι περισσότερο από ένα χαριτωμένο χαμογελαστό πρόσωπο ή μια καρδιά. Έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος του τρόπου με τον οποίο επικοινωνούμε μεταξύ μας, κάνοντας τις ψηφιακές αλληλεπιδράσεις πιο ελκυστικές, αυθεντικές και προσωπικές.

Πηγή: www.macrumors.com