Το Meta’s Threads, είναι μία καινούρια εφαρμογή που έχει κατακτήσει την κορυφή των γραφημάτων από την περασμένη εβδομάδα. Ο αντίπαλος του Twitter έχει καταφέρει να φτάσει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες σε λιγότερο από μια εβδομάδα, κάτι που τον καθιστά την γρηγορότερη ανέλιξη εφαρμογής μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης: Threads: Πώς να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις σε συσκευές Android

Ωστόσο, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε μορφή εφαρμογής για κινητά. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε μια ιστοσελίδα και δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για υπολογιστές Windows ή Mac. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή σε φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση για τους χρήστες των υπολογιστών με Windows 11, η οποία επιτρέπει την εγκατάσταση της εφαρμογής Threads σε φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές που υποστηρίζουν τα Windows 11.

Προαπαιτούμενα:

  • Εργαλείο WSA PacMan
  • Συσκευή Windows 11 με την πιο πρόσφατη έκδοση
  • Λειτουργική σύνδεση στο διαδίκτυο

Δείτε ακόμα: Η Meta εμποδίζει τους χρήστες που εδρεύουν στην ΕΕ να έχουν πρόσβαση στο Threads μέσω VPN

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ο υπολογιστής σας με Windows 11 θα είναι έτοιμος να τρέξει εφαρμογές Android

. Μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε το Amazon AppStore είτε να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (apk) και να την εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας το εργαλείο WSA PacMan.
  • Κατεβάστε το αρχείο apk της εφαρμογής Threads από αξιόπιστη πηγή
  • Χρησιμοποιήστε το εργαλείο WSA PacMan για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στα Windows 11
  • Μόλις εγκατασταθεί, μεταβείτε στο μενού Έναρξη και εκτελέστε την εφαρμογή Threads
  • Στην εφαρμογή Threads, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη σύνδεση και τον κωδικό πρόσβασης του Instagram

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό Threads

Αυτό είναι! Έχετε πλέον την εφαρμογή Threads που εκτελείται σε υπολογιστή Windows 11. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε νέα νήματα, να δημοσιεύσετε φωτογραφίες, βίντεο, να απαντήσετε σε νήματα άλλων και οτιδήποτε άλλο είναι διαθέσιμο στην έκδοση Android της εφαρμογής Threads.