OnePlus 12: Οι προδιαγραφές που διέρρευσαν μας προετοιμάζουν για το απόλυτο θρύλο των smartphones. Το νέο κινητό μπορεί να κυκλοφορήσει φέτος.

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζετε

Φήμες αποκαλύπτουν υποτιθέμενες προδιαγραφές για το επερχόμενο smartphone OnePlus 12. Υποστηρίζεται ότι θα διαθέτει οθόνη 2K 6,7 ιντσών, μπαταρία 5.400 mAh και γρήγορη φόρτιση 100 W. Προηγουμένως, αποκαλύφθηκαν πιθανές σχεδιαστικές αλλαγές του τηλεφώνου.

Το OnePlus 12, είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphone, που θα έρθουν αργότερα φέτος και αυτές οι πιθανές προδιαγραφές του μοιάζουν αρκετά εντυπωσιακές.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον Steve Hemmerstoffer μέσω της συνεργασίας του με την Smartprix. Σύμφωνα με τον Hemmerstoffer, το OnePlus 12 θα προσφέρει την «καλύτερη υπηρεσία στην κατηγορία του».

Το τηλέφωνο αναμένεται να τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος τον Οκτώβριο. Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αν και θα μπορούσε να γίνει ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που έρχονται με νέο τσιπ, ανάλογα με το πότε η OnePlus θα ξεκινήσει την κυκλοφορία.

Δείτε ακόμα: Xiaomi Mix Fold 3: Το νέο αναδιπλούμενο smartphone έρχεται τον Αύγουστο

Και ενώ το OnePlus μπορεί να κάνει το άλμα στα 24 GB μνήμης RAM, το OnePlus 12 θα έχει προφανώς μόλις 16 GB μνήμης RAM LPDDR5X, η οποία εξακολουθεί να είναι άφθονη, ακόμη και για εξειδικευμένους χρήστες. Θα συνοδεύεται, επίσης, από 256 GB αποθηκευτικού χώρου USF 4.0.

Η οθόνη θα είναι ένα πάνελ AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση 2K. Από ό,τι είδαμε σε προηγούμενες φημολογίες, το OnePlus αλλάζει λίγο τα πράγματα, μετακινώντας την κάμερα selfie

στο κέντρο.

Στο πίσω μέρος, το OnePlus 12, θα έχει έναν κύριο αισθητήρα κάμερας 50MP, μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 50MP και μια κάμερα – τηλεφακό 64MP 3X. Ενδιαφέρον είναι, ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά για κάμερα περισκοπίου. Βλέπουμε την παρουσία ενός ρυθμιστικού ειδοποίησης, ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό στις συσκευές OnePlus.

Όταν κυκλοφορήσει, το τηλέφωνο θα τρέχει το OxygenOS 14. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από κάτω υπάρχει μια μπαταρία 5.400 mAh, με ενσύρματη φόρτιση 100 W και ασύρματη φόρτιση 50 W. Αν και ένα τηλέφωνο OnePlus δεν είναι από τα γρηγορότερα, εξακολουθεί να είναι πολύ πιο μπροστά, από αυτό που προσφέρουν πολλά άλλα τηλέφωνα Android.

Όσο για το πότε περιμένουμε το OnePlus 12, ο χρήστης Yogesh Brar αποκάλυψε, ότι η πρώτη κυκλοφορία πιθανότατα θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Κίνα, και η παγκόσμια κυκλοφορία, τον Φεβρουάριο του 2024.

Η κυκλοφορία του OnePlus 12 τον Φεβρουάριο, πιθανότατα θα το έφερνε αντιμέτωπο με τον ανταγωνιστή του, το Galaxy S24, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φυσικά, έχουμε επίσης να περιμένουμε το OnePlus Open με ανυπομονησία τον Αύγουστο, το οποίο θα προσφέρει επίσης στη Samsung τον απαραίτητο ανταγωνισμό.