Το Honkai: Star Rail μόλις κυκλοφόρησε την αναβάθμιση 1.2 και είναι πραγματικά μεγάλη. Δεν περιλαμβάνει μόνο νέα ιστορία και χαρακτήρες, αλλά υπάρχει και νέο περιεχόμενο για εκμετάλλευση, καθώς και νέα κειμήλια.

Δείτε επίσης: Το Honkai: Star Rail κυκλοφορεί anime ταινία μικρού μήκους

Μπορεί να είναι συγκλονιστικό να συνδέεστε και να βλέπετε ένα σωρό κόκκινες τελείες σε όλα, που υποδεικνύουν όλο το νέο περιεχόμενο, οπότε παρακάτω θα βρείτε μια ανάλυση των μεγαλύτερων ενημερώσεων στην ενημέρωση 1.2 του Honkai: Star Rail.

Η ιστορία του Xianzhou Luofu συνεχίζεται στις αποστολές Trailblaze

Οι αποστολές Trailblaze Missions με επίκεντρο το Xianzhou Luofu πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους στο νέο patch, ολοκληρώνοντας το ταξίδι μας σε αυτή την πλούσια σε ιστορία περιοχή. Έχουμε ακόμα απορίες, οπότε φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξουν κι άλλα, αλλά αυτή η νέα προσθήκη ιστορίας προσθέτει την τελική (;) μάχη με το boss, ακριβώς όπως αυτή του Cocolia στο Jarilo-VI.

Καθώς περνάτε τις νέες αποστολές της ιστορίας, θα περάσετε από δύο νέους χάρτες: Alchemy Commission και Scalegorge Waterscape. Κάθε ένας από αυτούς έρχεται με ένα νέο σύνολο από σεντούκια που πρέπει να βρείτε, γρίφους που πρέπει να λύσετε και έναν νέο τύπο κακού που πρέπει να εξουδετερώσετε.

Υπάρχουν νέα boss fight

Υπάρχει ένα νέο αφεντικό στο Stagnant Shadow (αυτά που πρέπει να πολεμήσετε για το υλικό ανόδου των χαρακτήρων) και ένα νέο αφεντικό στο Echo of War (αυτά που πρέπει να πολεμήσετε για το υλικό ανόδου των trace).

Και τα δύο είναι κλειδωμένα πίσω από την ιστορία, και ο Blade χρησιμοποιεί υλικά και από τα δύο για να ανέβει επίπεδο, οπότε αν έχετε τραβήξει τον Blade από το gacha, τότε θα πρέπει να ολοκληρώσετε την ιστορία για να τον ανεβάσετε σωστά επίπεδο.

Ο Blade κυκλοφορεί τώρα, με την Kafka να έρχεται αργότερα

Όπως ειπώθηκε, ο Blade, ο νέος χαρακτήρας Wind Destruction πέντε αστέρων, κυκλοφόρησε τώρα. Καταναλώνει τα δικά του HP για να προκαλέσει τεράστια ζημιά (και να ανακτήσει κάποια από αυτά τα HP πίσω), οπότε αν αυτό το είδος παιχνιδιού σας δελεάζει, θα είναι στο gacha banner για περίπου τρεις εβδομάδες.

Μετά την εκ περιτροπής αποχώρησή της στις 8 Αυγούστου, η Kafka, η Lightning Nihility Stellaron Hunter που όλοι περίμεναν, θα ενταχθεί στο παιχνίδι μέσω gacha. Μαζί της, θα κάνει το ντεμπούτο του ένας νέος χαρακτήρας τεσσάρων αστέρων με το όνομα Luka. Ο Luka είναι ένας χαρακτήρας Physical Nihility.

Φυσικά, δίπλα σε αυτά τα λανσαρίσματα νέων χαρακτήρων έρχονται και οι προσωπικοί τους Light Cones, οι οποίοι επίσης συνδέονται με gacha.

Πρόταση: Witcher 3: Το τελευταίο patch δίνει αγάπη στο Switch, βελτιώνει τη μάχη

Το Forgotten Hall και το Simulated Universe έχουν νέες προσθήκες

Το Forgotten Hall έχει τώρα 15 νέα στάδια με θέμα την περιοχή Xianzhou Luofu και θα λάβετε δωρεάν ένα Yukong για να ολοκληρώσετε τουλάχιστον ένα από τα στάδια. Αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν περισσότερα Stellar Jade που μπορείτε να καλλιεργήσετε κερδίζοντας αστέρια σε κάθε επίπεδο. Πρέπει να νικήσετε την αποστολή Trailblaze “Xianzhou Luofu – A Dragon Gallant, Its Ocean Distant” για να ξεκλειδώσετε αυτό το νέο τμήμα.

Το Simulated Universe διαθέτει επίσης έναν επιπλέον κόσμο (World 7) όπου θα πρέπει να πολεμήσετε το τρομερό boss ελάφι από την ιστορία του Xianzhou Luofu. Πρέπει να ολοκληρώσετε την αποστολή Trailblaze “Xianzhou Luofu – Humming Antlers, Entwined Horns” και τον κόσμο 6 για να ξεκλειδώσετε τον κόσμο 7.

Η απόλυτη ικανότητα του seele δεν θα μοιάζει πλέον με ένα flash bang με μια νέα ρύθμιση “Eye comfort mode”

Μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε μια “λειτουργία άνεσης για τα μάτια” στις ρυθμίσεις για να μειώσετε τα φανταχτερά εφέ ορισμένων δεξιοτήτων στη μάχη, όπως της Seele. Αυτή η λειτουργία χρειαζόταν πολύ καιρό, καθώς πολλοί χρήστες αισθάνονταν σαν να δέχονταν προσωπική έκρηξη στο πρόσωπο κάθε φορά που χρησιμοποιούσαν την απόλυτη ικανότητα της Seele.

Για τις πλήρεις σημειώσεις ενημέρωσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της Hoyoverse.

Διαβάστε επίσης: Interstellar Journey: Το νέο trailer του Honkai: Star Rail

πηγή πληροφοριών:polygon.com