Οι fans μετρούν αντίστροφα τις μέρες μέχρι να έρθει το επόμενο μεγάλο RPG της Bethesda με το Starfield, παρά τις επιφυλάξεις που υπάρχουν για την κυκλοφορία του.

Δείτε επίσης: Starfield: Ο μόνος που μπορεί να δώσει πληροφορίες είναι ο Todd Howard

Δεν είναι μυστικό ότι τα παιχνίδια της Bethesda είναι buggy κατά την κυκλοφορία τους, καλώς ή κακώς. Στην πραγματικότητα, οι fans δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο. Αν και σίγουρα υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των κάπως αξιαγάπητων bugs στο Skyrim, με το κακοφτιαγμένο λανσάρισμα που ήταν το Fallout 76. Ωστόσο, μαθαίνουμε ότι το τελευταίο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση τώρα.

Έτσι, είναι λογικό ότι οι fans θα περιμένουν το Starfield να είναι λίγο buggy, παρά το γεγονός ότι η Bethesda προσπαθεί να απαλύνει τις ανησυχίες ότι θα είναι το λιγότερο buggy παιχνίδι της εταιρείας κατά την κυκλοφορία του. Για να είμαστε δίκαιοι, το Starfield φαίνεται να είναι ένα τεράστιο παιχνίδι που όχι μόνο προσφέρει τη μεγαλύτερη πόλη που έχει δημιουργήσει ποτέ η Bethesda, αλλά υπόσχεται επίσης πάνω από 1000 πλανήτες για να επισκεφτούν και να εξερευνήσουν οι παίκτες. Έτσι, ίσως είναι μη ρεαλιστικό να περιμένουμε την απόλυτη τελειότητα κατά την κυκλοφορία.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες έχουν συζητήσει κάποιες από αυτές τις ανησυχίες στο Reddit. “Πιστεύετε ότι το Starfield θα είναι τόσο buggy/glitchy όσο άλλοι τίτλοι της Bethesda;” ρώτησε ο Redditor AshNero_1998, ανοίγοντας τη συζήτηση στο thread.

“Ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου, οπότε είναι βέβαιο ότι θα έχει κάποια σφάλματα ή δυσλειτουργίες κατά την κυκλοφορία του, αλλά θυμηθείτε: πρόκειται για ένα RPG δράσης ανοιχτού κόσμου της Bethesda που σκηνοθετεί ο Todd Howard”, συνέχισαν. “Πιστεύετε λοιπόν ότι θα είναι τόσο συχνά glitchy όσο το Fallout 4, το Skyrim ή ακόμα χειρότερα: το Fallout 76;”

Πρόταση: Starfield: Ανησυχία για τον τρόπο εξερεύνησης των πλανητών

“Δεν έχω καμία αμφιβολία”, απάντησε ο doofer20. “Δεν είναι καν ότι θα είναι buggy. Είναι ότι όλοι ξέρουμε ότι θα έχει τα ίδια σφάλματα με τη σειρά Fallout”, πρόσθεσε ο Rosfield-4104. “Αν ένας διαστημικός γίγαντας δεν με στείλει κουρελόχαρτο σε τροχιά, θα απογοητευτώ”, δήλωσε ο iAmTheRealC2.

“Θα πρέπει να περιμένουμε μια ορισμένη ποσότητα bugs/glitches. Δεν θα είναι τέλειο, αυτό είναι σίγουρο. Θα ήθελα να ελπίζω ότι έχουν μάθει λίγο από το παρελθόν τους και θα είναι λιγότερο buggy από πολλούς προηγούμενους τίτλους”, εξήγησε ο rohobian. “Αλλά δεν θα τρέφω μεγάλες ελπίδες”.

Ούτε εμείς θα περιμένουμε θαύματα, αλλά εφόσον έχουμε μια σταθερή και απολαυστική εμπειρία κατά την κυκλοφορία, θα είμαστε ευχαριστημένοι. Αρκεί να επιλυθούν τα όποια πιθανά προβλήματα το συντομότερο δυνατό.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X|S στις 6 Σεπτεμβρίου 2023. Εκτός αν έχετε προπαραγγείλει την έκδοση Premium ή Constellation Edition, οπότε θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου. Το Starfield θα κυκλοφορήσει επίσης την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

Διαβάστε επίσης: Starfield: Θα είναι κλειδωμένο στα 30fps για μεγαλύτερη συνέπεια

πηγή πληροφοριών: gamingbible.com