Αν χρησιμοποιείτε το Microsoft Teams μπορεί να έχετε αναρωτηθεί αν μπορείτε να αποκρύψετε μια συνομιλία (hide). Δείτε τον παρακάτω οδηγό για να μάθετε πώς γίνεται.

Το Teams είναι η δημοφιλής εφαρμογή τηλεδιάσκεψης της Microsoft που κυκλοφόρησε το 2017. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας που απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις. Επιτρέπει στους οργανισμούς και τα άτομα να συνεργάζονται καλύτερα, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα για δημιουργία συσκέψεων, κοινή χρήση αρχείων σε ομάδες και πολλά άλλα. Παρέχει διάφορα εργαλεία που επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να συνομιλούν, να συναντιούνται εικονικά και να συνεργάζονται σε διαφορετικά projects. Προσφέρει μια σειρά από κανάλια επικοινωνίας, ενσωματώνεται με άλλα προϊόντα της Microsoft, προσφέρει ευελιξία, προσφέρει χαρακτηριστικά ασφαλείας και μια σειρά από χαρακτηριστικά παραγωγικότητας.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: 10 συμβουλές για πιο παραγωγικά meetings

Το Microsoft Teams είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή desktop για υπολογιστές Windows και Mac, ενώ υπάρχουν και mobile εφαρμογές για κινητά iPhone και Android. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Teams από διάφορες συσκευές.

Όπως είπαμε και παραπάνω, το Microsoft Teams σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να συνομιλείτε. Για να αποκρύψετε μια συνομιλία στο Microsoft Teams, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Επιλέξτε το εικονίδιο συνομιλίας (Chat) για να ανοίξετε τη λίστα συνομιλιών.
  • Δίπλα στη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε, επιλέξτε More options (τρεις τελίτσες) > Hide.
  • Η συνομιλία και το ιστορικό συνομιλιών θα κρυφτούν έως ότου κάποιος δημοσιεύσει ένα νέο μήνυμα. Μπορείτε πάντα να συνεχίσετε μια παλιά συνομιλία που έχετε κρύψει.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε animated backgrounds στο Microsoft Teams

Για να εμφανίσετε ξανά μια συνομιλία στο Microsoft Teams, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Στο πλαίσιο Command, στο επάνω μέρος του Teams, αναζητήστε το όνομα του ατόμου με το οποίο συνομιλούσατε και επιλέξτε το. Θα δείτε ότι το ιστορικό συνομιλιών είναι κρυμμένο (το οποίο μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεται επιλέγοντάς το).
  • Η συνομιλία θα εμφανίζεται τώρα στη λίστα συνομιλιών σας στα αριστερά, αλλά αν δεν τη δείτε αμέσως, μπορείτε να επιλέξετε το εικονίδιο Filter (τρεις γραμμές) για να την αναζητήσετε.
  • Αφού εντοπίσετε τη συνομιλία στη λίστα συνομιλιών, επιλέξτε More Options (τρεις τελίτσες) > Unhide.
  • Επιλέξτε Show hidden chat history για να δείτε τη συνομιλία.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Microsoft Teams Channels για να ενημερώνετε την ομάδα σας

Το Microsoft Teams έγινε πιο δημοφιλές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς παρείχε μια χρήσιμη πλατφόρμα για επικοινωνία, συνεργασία και διαχείριση έργων. Το Teams προσφέρει δωρεάν και επί πληρωμή προγράμματα, με πρόσθετες δυνατότητες διαθέσιμες στην έκδοση επί πληρωμή.

Πηγή: www.gadgetsnow.com