Η Samsung πρόκειται να φιλοξενήσει την επόμενη εκδήλωση παρουσίασης Unpacked για τα Galaxy Z Fold 5 και Flip 5 αργότερα αυτή την εβδομάδα και στην πραγματικότητα υπάρχει ένα σωρό πράγματα για να περιμένουμε. Εδώ είναι όλα όσα μπορείτε να περιμένετε στην εκδήλωση.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Z Flip 5 διαρροή: Βίντεο δείχνει την συσκευή

Galaxy Z Fold 5 and Z Flip 5

Το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην εκδήλωση της Samsung αυτή την εβδομάδα θα είναι τα νέα πτυσσόμενα: Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5. Και οι δύο συσκευές αναμένεται να είναι κάπως επαναληπτικές στις βελτιώσεις τους, με τις περισσότερες αναβαθμίσεις να έρχονται στο Galaxy Z Flip 5.

Η Samsung πρόκειται να βελτιώσει το Flip 5 κυρίως με μια νέα οθόνη κάλυψης που είναι δραστικά μεγαλύτερη από τα Flip 3 και Flip 4. Η οθόνη αναμένεται να ξεκινήσει την υποστήριξη για ένα πλήρες πληκτρολόγιο και πιο χρήσιμα widgets, αλλά δεν είναι σαφές αν θα υποστηρίζονται πλήρεις εφαρμογές.

Και οι δύο συσκευές θα φέρουν επίσης αναβαθμίσεις όπως ο Snapdragon 8 Gen 2, έναν νέο μεντεσέ που επιτρέπει στα αναδιπλούμενα να κλείνουν πλήρως αντί να αφήνουν ένα κενό, καθώς και μερικά νέα χρώματα και θήκες.

Galaxy Tab S9 series

Τα tablet-ναυαρχίδες της Samsung θα αναβαθμιστούν επίσης στο Unpacked φέτος, με τα Tab S9, S9+ και S9 Ultra στο πρόγραμμα.

Η κύρια αναβάθμιση είναι ο Snapdragon 8 Gen 2, αλλά υπάρχουν και άλλες μικρές λεπτομέρειες πέρα από αυτό, όπως υποστήριξη eSIM, AMOLED στο μικρότερο μοντέλο και άλλα. Πρόκειται για μια ευπρόσδεκτη άφιξη, καθώς έχει περάσει λίγο περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που η Samsung λάνσαρε για τελευταία φορά high-end Android tablets.

Galaxy Watch 6 & Watch 6 Classic

Η Samsung λανσάρει επίσης τα Galaxy Watch 6 και Galaxy Watch 6 Classic. Το Watch 6 διαθέτει ταχύτερο chipset W930, λεπτότερα πλαίσια και μεγαλύτερη οθόνη. Η μνήμη RAM έχει επίσης αυξηθεί στα 2 GB. Το Watch 6 Classic διαθέτει φυσική περιστρεφόμενη στεφάνη εκτός από τις αναβαθμίσεις του βασικού μοντέλου. Αυτά τα ρολόγια ενδέχεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με το Wear OS 4, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση με ένα νέο τηλέφωνο χωρίς επαναφορά.

Πρόταση: Το Samsung Wallet προσθέτει υποστήριξη Student ID στις ΗΠΑ

Τα ίσως

Εκτός από τη βασική σύνθεση, υπάρχουν μερικά ακόμη πράγματα που θα μπορούσαμε επίσης να δούμε, αλλά δεν είναι πολλά που γνωρίζουμε.

Galaxy SmartTag 2

Μία από τις πιο πιθανές αποκαλύψεις θα είναι το Galaxy SmartTag 2. Η Samsung δεν έχει κυκλοφορήσει νέα έκδοση του tracker της από το ντεμπούτο του Galaxy S21 πριν από δύο χρόνια. Έχουν υπάρξει αναφορές και ρυθμιστικές ενδείξεις για αυτό το νέο μοντέλο, αλλά δεν έχουμε δει καμία εικόνα να διαρρέει, οπότε δεν υπάρχει καμία εγγύηση.

Samsung’s XR headset

Η Samsung φημολογείται ότι θα λανσάρει τα δικά της ακουστικά μικτής πραγματικότητας που βασίζονται σε μια νέα έκδοση του Android, η οποία αναμενόταν να φτάσει σε αυτή την εκδήλωση. Αλλά οι φήμες λένε ότι η Samsung καθυστέρησε αυτή τη συσκευή κατά μερικούς μήνες με αφορμή το ντεμπούτο του Apple Vision Pro.

Galaxy Tab S9 FE & Galaxy S23 FE

Οι σειρές “Fan Edition” της Samsung μπορεί να επιστρέψουν σύντομα, καθώς υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις που δείχνουν προς τις επερχόμενες κυκλοφορίες για τα Galaxy Tab S9 FE και Galaxy S23 FE. Αν και υπάρχει πιθανότητα να φτάσουν σε αυτή την εκδήλωση, δεν είναι πολύ πιθανό.

Galaxy Buds 3

Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που η Samsung κυκλοφόρησε ένα νέο σετ ακουστικών και υπάρχει σίγουρα μια πιθανότητα να δούμε μια κυκλοφορία αυτή την εβδομάδα. Αλλά έχει υπάρξει μόνο μία αναφορά για το θέμα αυτό και καμία απολύτως διαρροή. Έτσι, δεν περιμένουμε να ακούσουμε τίποτα σε αυτό το κομμάτι.

Κάντε κράτηση για έκπτωση $50

Μέχρι και την προηγούμενη ημέρα του Unpacked, η Samsung προσφέρει ανοιχτές κρατήσεις για τις σειρές Fold, Flip και Tab S9. Όλες αυτές οι συσκευές θα είναι υποψήφιες για πίστωση $50 κατά την προπαραγγελία, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έκπτωση στη συσκευή ή για αξεσουάρ. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να εγγραφείτε αν πιστεύετε ότι μπορεί να κάνετε μια προ-παραγγελία.

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσαν οι τιμές της σειράς Samsung Galaxy Tab S9 στην Ευρώπη

πηγή πληροφοριών: 9to5google.com