Υπάρχει ένας τρόπος να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο Tesla Model 3 στην Καλιφόρνια με μεγάλη έκπτωση, με αρχική τιμή λιγότερη από 14.000 $. Για να είμαστε ακριβείς βέβαια, δεν είναι όλοι επιλέξιμοι για τη συγκεκριμένη προσφορά.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck με νέο πιο σκούρο περίβλημα παραλλαγής

Τα φθηνότερα μοντέλα της Tesla έχουν γίνει πιο προσιτά στην αγορά της Αμερικής λόγω της πτώσης των τιμών της Tesla φέτος, των υψηλότερων κινήτρων για ηλεκτρικά οχήματα και της αύξησης στις μέσες τιμές αγοράς νέων αυτοκινήτων. Για να είμαστε ακριβείς, η μέση τιμή πώλησης ενός καινούριου αυτοκινήτου στις ΗΠΑ είναι τώρα 48.000 $.

Η Tesla προσφέρει δύο εκδόσεις του Model 3 και μία έκδοση του Model Y που ξεκινούν από αυτήν την τιμή – ενώ δεν περιλαμβάνει τα ενδεχόμενα κίνητρα.

Τις τελευταίες ημέρες, αν συνδυάσετε κίνητρα και εκπτώσεις, μπορείτε να αγοράσετε ένα Tesla σε αρκετά χαμηλή τιμή. Ωστόσο, ένας κάτοικος της Καλιφόρνια απέδειξε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα Model 3 με μόλις 14.000$!

Εξηγεί στο tweet του ότι όλα οφείλονταν σε έναν «μοναδικό συνδυασμό κρατικών/τοπικών εκπτώσεων, της ομοσπονδιακής πίστωσης φόρου και μιας έκπτωσης 4.120 $ από το απόθεμα». Ξέρει ότι πήρε μια καταπληκτική συμφωνία. Αυτό είναι ακριβώς το ποσό που θα πλήρωναν οι Ευρωπαίοι πελάτες για το Dacia Spring, το πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Αλλά το Tesla Model 3 είναι ανώτερο όσον αφορά τον εξοπλισμό, την ασφάλεια, την απόδοση, την τεχνολογία

και το μέγεθος.

Η Tesla προσφέρει εκπτώσεις σε νέα αυτοκίνητα Model 3 Rear-Wheel-Drive με αρχική τιμή 40.240 $.

Δείτε ακόμα: Η Tesla ανακαλεί 16.000 αυτοκίνητα Model S και X για πρόβλημα ζώνης ασφαλείας

Ο Zohar αγόρασε ένα προϊόν που κόστιζε $37.120 και χρησιμοποίησε την έκπτωση των 500 $ που πήρε μέσω του προγράμματος παραπομπής.

Στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε μια εντυπωσιακή λίστα κινήτρων:

  • $7500 από (CVRP) Clean Vehicle Rebate Project.
  • 4000 $ από το πρόγραμμα Electrify Your Ride από την Central Coast Community Energy (3CE).
  • 4000 $ από το Monterey Bay Air Resources District – Πρόγραμμα κινήτρων για ηλεκτρικά οχήματα.
  • 7500 $ από την Ομοσπονδιακή πίστωση φόρου.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το όχημα

Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να βρίσκεστε σε μια αρκετά σπάνια κατάσταση για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για όλα αυτά τα κίνητρα ταυτόχρονα, καθώς πρέπει να έχετε μια ομοσπονδιακή φορολογική επιβάρυνση για να επωφεληθείτε από την πλήρη πίστωση φόρου και να έχετε επίσης αρκετά χαμηλό εισόδημα για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για CVRP.