Η νέα Mercedes-Benz E-Class 2024 φέρνει το TikTok και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Τα σεντάν δεν είναι πλέον τόσο αγαπητά όσο ήταν κάποτε. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα αφήνουν λίγο πίσω (σε σχέση με την παραγωγή), για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για την παραγωγή SUV. Ωστόσο, για την Mercedes-Benz, τα πολυτελή σεντάν παραμένουν “ζωντανά” και αγαπημένα και το E-Class αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα μοντέλα της.

Δείτε επίσης: Mercedes-Benz USA: Θεαματική αύξηση στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων

Με τη νέα E-Class 2024, η Mercedes-Benz φέρνει κάποιες μικρές αλλαγές, όπως ανανεωμένη εμφάνιση και μερικούς νέους, πιο αποδοτικούς κινητήρες (hybird power). Αλλά το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η προσθήκη διαφόρων tech tricks στη νέα Mercedes-Benz E-Class 2024, που, προς το παρόν τουλάχιστον, βρίσκονται μόνο στο mid-tier option της Mercedes.

Δείτε επίσης: Mercedes-Benz: Υιοθετεί το πρότυπο φόρτισης NACS της Tesla

Η E-Class είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Mercedes με selfie κάμερα και το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που προσφέρει TikTok, WebEx και Zoom στο ταμπλό. Όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό και με ένα προηγμένο σύστημα driver assistance. Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε την πολυτέλεια

που προσφέρει, όπως άλλωστε και όλα τα οχήματα της Mercedes.

Δείτε επίσης: Η Mercedes-Benz φέρνει το ChatGPT στα αυτοκίνητά της

Το TikTok, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης της εποχής μας, ενσωματώνεται στην τεχνολογία της νέας E-Class της Mercedes-Benz. Οι οδηγοί και οι επιβάτες θα μπορούν να δημιουργούν και να αναρτούν βίντεο TikTok απευθείας από το ταμπλό του αυτοκινήτου. Αυτό είναι ένα παράδειγμα της δέσμευσης της Mercedes-Benz για καινοτομία, καθώς ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις στα οχήματά της, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την τεχνολογία.

Η Mercedes-Benz είναι ηγέτης στον τομέα της καινοτομίας, είτε πρόκειται για την ανάπτυξη νέων μοντέλων αυτοκινήτων, είτε για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στον σχεδιασμό τους. Είναι ευρέως γνωστό ότι τα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια, την ασφάλεια και την κομψότητα που προσφέρουν.

Πηγή: www.engadget.com