Η iOS 17 beta 4 είναι εδώ και περιλαμβάνει μια χούφτα μικρές αλλαγές και νέες δυνατότητες για τους χρήστες iPhone και iPad. Δείτε παρακάτω όλα όσα άλλαξαν εν όψει της κυκλοφορίας του iOS 17 στο ευρύ κοινό τον Σεπτέμβριο.

Δείτε επίσης: iOS 17: Ποια iPhone είναι συμβατά με την επερχόμενη ενημέρωση;

Η πρώτη beta του iOS 17 κυκλοφόρησε μετά το WWDC στις 5 Ιουνίου και η beta 2 κυκλοφόρησε δύο εβδομάδες αργότερα στις 21 Ιουνίου. Η beta 2 περιελάμβανε ενημερώσεις για το AirDrop, αλλαγές στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, υποστήριξη crossfade στο Apple Music και πολλά άλλα. Η beta 3 κυκλοφόρησε στις 5 Ιουλίου και έφερε πιο εμπεριστατωμένες πιστώσεις στο Music και πολλά άλλα.

Από την κυκλοφορία του iOS 17 beta 3, η Apple κυκλοφόρησε επίσης την πρώτη δημόσια beta του λογισμικού. Αναμένουμε ότι μια νέα δημόσια beta build θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αργότερα αυτή την εβδομάδα ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Τι νέο υπάρχει στην iOS 17 beta 4;

  • Πριν από το κλείσιμο του Photo Stream αυτή την εβδομάδα, η beta 4 καταργεί εντελώς τη λειτουργία.
  • Η beta 4 περιλαμβάνει ένα νέο διακόπτη στην εφαρμογή Ρυθμίσεις που επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιήσουν τη δυνατότητα να ξεκινούν μεταφορές AirDrop φέρνοντας δύο συσκευές κοντά.
  • Στην εφαρμογή Μηνύματα, η Apple έχει βελτιώσει τη διάταξη και τα εικονίδια για τις εφαρμογές Μηνυμάτων στο beta 4.
  • Όπως εντοπίστηκε από τον Hidde Collee στο Twitter, περιλαμβάνει έναν ελαφρώς πειραγμένο σχεδιασμό για τα κουμπιά στην εφαρμογή TV.
  • Υπάρχει επίσης ένα νέο animation επιλογής AirPlay που περιλαμβάνεται στην beta 4:

Πρόταση: Το iOS 17 σας επιτρέπει να αναιρέσετε τις αλλαγές σε password μέσα σε 72 ώρες

  • Στην οθόνη κλειδώματος, η beta 4 έχει κάνει την επιλογή λεπτότερου κειμένου ελαφρώς παχύτερη. Είναι σαν το iOS 7 και πάλι!

Διαβάστε επίσης: Apple: Αντιμετωπίζει μήνυση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων

πηγή πληροφοριών:9to5mac.com