Το Mortal Kombat 1 ανακοίνωσε έναν άλλο χαρακτήρα που θα προστεθεί στο παιχνίδι και αυτή τη φορά είναι ένας επιβλητικός μαχητής που οι παίκτες είδαν για πρώτη φορά στο Mortal Kombat 11.

Το Mortal Kombat 1 κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ που αποκάλυψε την επιστροφή του Geras ως χαρακτήρας του παιχνιδιού. Το Mortal Kombat 1 σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το εμβληματικό franchise παιχνιδιών μάχης.

Το Mortal Kombat 1 επιβεβαιώνει τα γεγονότα του Mortal Kombat 11: Aftermath expansion, πιο συγκεκριμένα το τέλος του Liu Kang. Σε αυτό το φινάλε, ο Liu Kang νικά τον Shang Tsung και αποκτά τη δύναμη να δημιουργήσει μια Νέα Εποχή, όπου όλοι μπορούν να ζήσουν μια ήσυχη ζωή και να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Αυτή η Νέα Εποχή θα δώσει στους μαχητές εντελώς διαφορετικούς ρόλους από αυτούς που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι θαυμαστές και κάθε τρέιλερ του Mortal Kombat 1 που κυκλοφορεί επιβεβαιώνει τις αλλαγές που περιμένουν οι θαυμαστές.

Η NetherRealm Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ κατά τη διάρκεια του DreamCon 2023 που αποκάλυψε τον Geras ως χαρακτήρα του παιχνιδιού. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Mortal Kombat 11, όπου ο Geras ήταν ο πιστός υπηρέτης του Kronika και ένα άτομο με θεϊκές δυνάμεις. Ενώ ο ρόλος του στο Mortal Kombat 11 ήταν ως ανταγωνιστής, το τρέιλερ του Mortal Kombat 1 αποκαλύπτει, ότι ο Geras είναι τώρα ο φύλακας της Κλεψύδρας που χρησιμοποιούσε ο Liu Kang για να νικήσει τον Shang Tsung. Το τρέιλερ δείχνει επίσης, ότι ο Geras και ο Liu Kang έχουν μια φιλική σχέση, αν και δεν μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αν και η επιστροφή του Geras στο Mortal Kombat δεν ήταν αναμενόμενη από τους οπαδούς του παιχνιδιού, η ανακοίνωση αντιμετωπίστηκε με πολλή θετικότητα.

Εκτός από την ανακοίνωση του Geras, ως χαρακτήρα στο Mortal Kombat 1, το τρέιλερ έδειξε το νέο του σχέδιο και μερικές από τις κινήσεις του. Ο Geras εξακολουθεί να είναι ο “master of the sands of time”, που χρησιμοποιείται για να επιτεθούν σε αντιπάλους μαζί με την Κλεψύδρα και τις εκτεταμένες δυνάμεις του χρόνου. Στο νέο τρέιλερ, οι παίκτες μπορούν επίσης να δουν το νέο Mortal Kombat 1 Fatalities, όπου ο Geras χτυπά τον Baraka ενάντια σε μια αμμοθύελλα. Στο δεύτερο Fatality, ο Liu Kang παίρνει το Sub-Zero στο διάστημα και θανατώνει μέλος της φυλής Lin Kuei.

Η επιστροφή του Geras είναι μόνο μία από τις πολλές ειδήσεις του Mortal Kombat 1 που αποκαλύφθηκαν από το NetherRealm Studios. Την περασμένη εβδομάδα το Mortal Kombat 1 αποκάλυψε τον ηθοποιό, που θα κάνει τη φωνή του το Omni-Man, ο οποίος θα είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα προστεθούν μέσω του Kombat Pack. Για τους παίκτες που είναι ενθουσιασμένοι με όλα τα νέα που σχετίζονται με το παιχνίδι, επιβεβαιώνεται η έκδοση beta του Mortal Kombat 1 για τον Αύγουστο. Θα δώσει στους παίκτες πρόσβαση σε ένα από τα βασικά roster, την τυπική λειτουργία 1v1 και μια έκδοση για έναν παίκτη του Klassic Towers.

Το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για Nintendo Switch, PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Πηγή: www.gamerant.com