Ο σκοπός του Bloom είναι να διδάξει στη Gen Z πώς να γίνει πλούσια!

Το Bloom, ένα εργαλείο επένδυσης σε μετοχές χωρίς προμήθεια για έφηβους επενδυτές, έφθασε το 1 εκατομμύριο λήψεις μετά την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο του 2022.

Η startup που ιδρύθηκε από τον Allan Maman και τον Sam Yang παρέχει ένα λογαριασμό μεσιτείας και διδάσκει σε άτομα ηλικίας 13 ετών και άνω πώς να δημιουργήσουν πλούτο μέσω διαδραστικών μαθημάτων σχετικά με τις επενδύσεις, τις μετοχές και τις οικονομικές. Μέχρι στιγμής, οι χρήστες έχουν παρακολουθήσει πάνω από 10 εκατομμύρια μαθήματα, ανέφερε ο Maman στο TechCrunch.

Το Bloom κοστίζει 15 $ το μήνα ή 120 $ για ένα χρόνο και δεν υπάρχουν ελάχιστα όρια για το υπόλοιπο του λογαριασμού. Εκτός από το ότι έφτασε το ορόσημο του 1 εκατομμυρίου λήψεων, ο Maman είπε ότι η εταιρεία πέτυχε επταψήφια ετήσια επαναλαμβανόμενα έσοδα το περασμένο έτος.

Δείτε επίσης: Gen Z: Οι TikTok influencers είναι εξαιρετικοί στις οικονομικές συμβουλές

Η εταιρεία εισέρχεται σε έναν χώρο όπου οι εκκινητικές επιχειρήσεις, όπως η Copper, η Greenlight και άλλες, επεκτείνονται. Η εφαρμογή Bloom έχει συγκεντρώσει συνολικά 4,4 εκατομμύρια δολάρια σε αρχική χρηματοδότηση από επενδυτές, μεγάλο μέρος της το 2022. Οι επενδυτές περιλαμβάνουν την Contrary, την Slow Ventures, την Offline Ventures, την Rocketship VC, τη Slope και μια ομάδα αγγελικών επενδυτών, μεταξύ των οποίων και ο Andrew Yang.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Maman και ο Yang παρατήρησαν ότι οι χρήστες του Bloom άλλαξαν από νεαρούς έφηβους σε άτομα ηλικίας 18 έως 25 ετών. Πράγματι, αυτή η ομάδα ηλικιών αποτελεί τώρα σχεδόν το ένα τρίτο των τρεχουσών χρηστών του Bloom, δήλωσε ο Maman.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com