Η υπηρεσία NASA Plus Streaming της διαστημικής υπηρεσίας θα παρουσιάσει πρωτότυπες σειρές και αποστολές livestream και θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Η NASA θα λανσάρει τη δική της streaming υπηρεσία, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή της.

Η υπηρεσία, που ονομάζεται NASA Plus, θα μεταδίδει ζωντανά τις αποστολές της NASA. Θα περιλαμβάνει επίσης πρωτότυπες σειρές και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων νέων εκπομπών που παράγονται για αυτή την υπηρεσία.

Σύμφωνα με το τρέιλερ της NASA Plus, θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι και οι τίτλοι ορισμένων σειρών και καναλιών θα είναι NASA Talks, Space Out, The Color of Space, NASA Kids, NASA Explorers, WEBB Space Telescope, First Light, NASA En Español, Lucy, Mars Is Hard, Εξερευνητές της NASA: Osiris Rex και Artemis I: Path to the Pad.

«Η μεταμόρφωση της ψηφιακής μας παρουσίας θα μας βοηθήσει να πούμε καλύτερα τις ιστορίες για το πώς η NASA εξερευνά το άγνωστο στον αέρα και το διάστημα, εμπνέει μέσω της ανακάλυψης και καινοτομεί προς όφελος της ανθρωπότητας», δήλωσε ο Marc Etkind, συνεργάτης διαχειριστής του Γραφείου Επικοινωνιών του οργανισμού.

Το NASA Plus θα είναι δωρεάν και δεν θα έχει διαφημίσεις. Θα είναι σε “streaming media players“, συμπεριλαμβανομένων των Apple TV, Fire TV και Roku, καθώς και στην εφαρμογή NASA για iOS και Android και σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Η NASA ανέφερε επίσης, ότι έρχεται μια ενημέρωση του ιστότοπου και της εφαρμογής της. «Αυτή η νέα διαδικτυακή εμπειρία θα χρησιμεύσει ως μια συνεχώς διευρυνόμενη αλλά ενοποιημένη βάση για πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές και την έρευνα του οργανισμού, τα κλιματικά δεδομένα, τις ενημερώσεις του Artemis και πολλά άλλα», ανέφερε η NASA σε μια ανάρτηση στο blog.

Πηγή: www.cnet.com