Η πρώτη θετική προεπισκόπηση για το Starfield άφησε τους fans να αισθάνονται απίστευτα αισιόδοξοι για το open-world RPG της Bethesda.

Δείτε επίσης: Starfield: Οι fans πιστεύουν οτι θα είναι buggy κατά την κυκλοφορία του

Όπως είμαστε σίγουροι ότι όλοι γνωρίζετε, το Starfield απέχει λίγες εβδομάδες από την τελική κυκλοφορία του – και το hype έχει φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Όλα όσα έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής για αυτό το παιχνίδι φαίνεται να το θέτουν ως τη μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη δημιουργία της Bethesda, μια τεράστια φαντασία επιστημονικής φαντασίας που σας επιτρέπει να γίνετε όποιος θέλετε να είστε.

Ωστόσο, τα επικίνδυνα επίπεδα διαφημιστικής εκστρατείας μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνα επίπεδα αντιδράσεων. Δεν χρειάζεται να σας πω τι συνέβη με το No Man’s Sky και το Cyberpunk 2077. Και ενώ και τα δύο αυτά παιχνίδια κατάφεραν να σώσουν τη φήμη τους με χρόνια ενημερώσεων που τα μετέτρεψαν σε πραγματικά λαμπρές περιπέτειες, κανείς δεν θέλει να δει ένα παιχνίδι να πέφτει στο κενό κατά την κυκλοφορία του.

Καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι της Bethesda, κάποιοι fans είναι φυσικά προετοιμασμένοι για τουλάχιστον κάποια σφάλματα, ακόμη και αν η ίδια η Bethesda έχει υποσχεθεί ότι η μεγάλη καθυστέρηση του παιχνιδιού βοήθησε στο να εξαλειφθούν τα περισσότερα από τα συνήθη προβλήματα. Αλλά μεταξύ αυτού και των πρώτων βομβαρδισμών των κριτικών από ανθρώπους που δεν έχουν παίξει το παιχνίδι, υπάρχει σίγουρα ένα σύννεφο αβεβαιότητας που πλανάται πάνω από την 1η Σεπτεμβρίου.

Τα καλά νέα; Η μία και μοναδική πρώιμη hands-on ματιά που υπάρχει αυτή τη στιγμή για το Starfield είναι εξαιρετικά θετική και φαίνεται να καθησυχάζει τους fans.

Το IGN δοκίμασε το Starfield τον Ιούνιο και η γενική γνώμη από τη μία ώρα που πέρασε με το παιχνίδι είναι ότι είναι πολύ, πολύ καλό.

Πρόταση: Starfield: Ο μόνος που μπορεί να δώσει πληροφορίες είναι ο Todd Howard

Αν και μία ώρα προφανώς δεν είναι αρκετή για να γίνει μια οριστική δήλωση σχετικά με την ποιότητα ενός τόσο μεγάλου παιχνιδιού όπως το Starfield, οι fans παίρνουν τον έπαινο του IGN ως ένα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι.

“Είπε ότι μια ώρα έμοιαζε με 5 λεπτά. Αν αυτό δεν είναι έπαινος, δεν ξέρω τι είναι”, σχολίασε ένας χρήστης.

Ένας άλλος πρόσθεσε: “Είμαι απολύτως έτοιμος να χαθώ εντελώς στον κόσμο του παιχνιδιού. Λαθρέμπορος; Διαστημικός πειρατής; Διαστημικός στρατάρχης; Επιστήμονας; Διαστημικός καουμπόι; Αγρότης; Αρχηγός αίρεσης; Νομίζω ότι όλα αυτά θα είναι επιλογές που μπορείτε να κάνετε στο Starfield. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος”.

Αν και σίγουρα συμφωνώ ότι θα πρέπει σίγουρα να προσπαθήσουμε να μετριάσουμε λίγο τις προσδοκίες, αυτή η προεπισκόπηση μόνο καλά νέα μπορεί να είναι για τους fans που περίμεναν άλλο ένα φιάσκο τύπου Fallout 76.

Διαβάστε επίσης: Starfield: Ανησυχία για τον τρόπο εξερεύνησης των πλανητών

πηγή πληροφοριών: gamingbible.com