Netflix: Πολλές παγκόσμιες κυκλοφορίες έχουν αναβληθεί για το 2024 καθώς η απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών συνεχίζεται.

Δείτε επίσης: Netflix: Ραγδαία αύξηση συνδρομητών λόγω κατάργησης του δωρεάν password sharing

Δείτε επίσης: Netflix: Ο περιορισμός κοινής χρήσης λογαρισμών κυκλοφορεί σε 100 χώρες

Φυσικά, δεν είναι μόνο η Νetflix που αναδιατάσσει τις μεγάλες κυκλοφορίες. Όπως αναφέραμε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Hulu και η Sony καθυστερούν επίσης πολλές νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, και αναμένουμε να δούμε περισσότερες καθώς συνεχίζεται η απεργία. Η απεργία επηρεάζει όχι μόνο τις ταινίες και τις σειρές που γίνονται γυρίσματα, αλλά επίσης τα επαναγυρίσματα και το προωθητικό έργο για τις ολοκληρωμένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Ωστόσο, η αφαίρεση του The Power of the Dog είναι περίεργη. Είναι ένα Νetflix Original, αλλά αφαιρείται από την υπηρεσία streaming του Ηνωμένου Βασιλείου στις 18 Αυγούστου. Ενώ το Netflix ισχυρίζεται στους τίτλους της ταινίας ότι παρήχθη από πολλές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των BBC Films και της New Zealand Film Commission, φαίνεται πιθανό ότι το Netflix Original branding ήταν για περιορισμένο χρονικό διάστημα – μια περίοδος που τώρα πλησιάζει στο τέλος της. Αλλά δεν είναι σαφές τι θα συμβεί

με την ίδια την ταινία και αν θα μπορέσετε να τη δείτε σε διαφορετική υπηρεσία αυτόν τον μήνα.

Οι πιο πρόσφατες καθυστερήσεις επηρεάζουν έξι ταινίες, ανάμεσά τους το “A Family Affair”, το “Damsel”, το “Lift”, το “Players”, το “Shirley” και το “Spaceman”, σύμφωνα με το What’s on Netflix.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε ή να ενημερώσετε το Netflix Household

Χωρίς να διαφαίνεται τέλος για την απεργία, είναι πιθανό να δούμε πολύ περισσότερες αλλαγές στο πρόγραμμα κυκλοφορίας σε νέες ταινίες του Netflix όπως αυτές, όχι μόνο στο Netflix αλλά σε όλες τις υπηρεσίες streaming.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com