ΑρχικήinetApple Music: Παρουσιάζει το Discovery Station

Apple Music: Παρουσιάζει το Discovery Station

Apple Music

Η Apple έχει λανσάρει αθόρυβα μια νέα λειτουργία για την υπηρεσία streaming μουσικής που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις λίστες αναπαραγωγής σας και να βρείτε νέους καλλιτέχνες για να ακούσετε. Πρόκειται για έναν εξατομικευμένο ραδιοφωνικό σταθμό που ονομάζεται “Discovery Station”, ο οποίος επιλέγει τα τραγούδια που πιστεύει ότι θα σας άρεσαν από τον κατάλογο του Apple Music. Όπως σημειώνει το Apple Insider, η μουσική υπηρεσία του τεχνολογικού γίγαντα δεν έχει προχωρήσει σε αλγοριθμικές συστάσεις όπως το Spotify, το οποίο διαθέτει αρκετές λίστες αναπαραγωγής που μπορούν να δημιουργήσουν μίξεις με βάση τις ακουστικές σας συνήθειες.

Δείτε επίσης: Apple Music: Η ανακάλυψη νέων τραγουδιών θα γίνει πολύ πιο εύκολη

Ένας εκπρόσωπος της Apple μας είπε ότι το Discovery Station θα παίζει μόνο μουσική που δεν έχετε ξαναπαίξει στην υπηρεσία, τόσο από γνωστούς καλλιτέχνες όσο και από άγνωστους που πιστεύει ότι μπορεί να σας αρέσουν. Και δεδομένου ότι ο κύριος σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέα μουσική, δεν θα παίζει ποτέ το ίδιο τραγούδι δύο φορές και θα παίζει συνεχώς μέχρι να το σταματήσετε. Όπως και άλλες λίστες αναπαραγωγής που χρησιμοποιούν αλγόριθμους για να προτείνουν κομμάτια, το Discovery Station βασίζεται επίσης στις προτάσεις του στη δραστηριότητά σας και θα αλλάζει συνεχώς καθώς το γούστο σας εξελίσσεται.

Πρόταση: Apple Music Classical: Τώρα διαθέσιμο και στο Android

Η λειτουργία είναι τώρα διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Αν είστε ήδη συνδρομητής, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν πηγαίνοντας στη σελίδα σας Listen Now και ελέγχοντας την ενότητα Stations for You. Αν δεν έχετε συνδρομή, θα σας κοστίσει τουλάχιστον 5 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ για ένα πρόγραμμα μόνο για ήχο ή τουλάχιστον 11 δολάρια το μήνα αν θέλετε πρόσβαση στο πρόγραμμα βίντεο του Apple Music και σε άλλες λειτουργίες, όπως ο ήχος χωρίς απώλειες και το Dolby Atmos.

Διαβάστε επίσης: Apple Music και Apple Maps αποκτούν νέες δυνατότητες συναυλιών σήμερα

πηγή πληροφοριών:engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS