Η οικογένεια συσκευών Pixel θεωρείται από πολλούς ως η άποψη της Google για την προεπιλογή της εφαρμογής του Android. Ενώ τα χαρακτηριστικά αυτών των συσκευών δεν είναι διαθέσιμα σε άλλους κατασκευαστές (όπως η χρήση από την Google των αυτοσχεδιασμένων chipset Tensor Mobile), τα διάφορα τηλέφωνα, τα tablet, τα foldables και τα wearables είναι η σαφέστερη εφαρμογή του σχεδίου από την κορυφή του Mountain View.

Δείτε επίσης: Pixel: Θα μπορούν σύντομα να επισκευάζονται στο κατάστημα

Αυτό σημαίνει ότι οι διάφορες SKU που προσφέρει η Google θα πρέπει να είναι ενδιαφέρουσες για όλους.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα Pixel 8 και Pixel 8 Pro υποδηλώνουν ότι η Google θα προσφέρει τα δύο νέα κινητά τηλέφωνα είτε με 128 GB είτε με 256 GB αποθηκευτικού χώρου και μια επιπλέον παραλλαγή 512 GB για το Pixel 8 Pro. Πρόκειται για τις ίδιες διαμορφώσεις με το Pixel 7 και το Pixel 7 Pro.

Η προσφορά της ναυαρχίδας με 512 GB αποθηκευτικού χώρου της επιτρέπει να συμβαδίζει με άλλες ναυαρχίδες, αν και η φημολογούμενη αποθήκευση 2 TB στο iPhone 15 Pro θα κερδίσει σε μια άμεση σύγκριση. Η επιλογή των 128 GB στο άλλο άκρο, είναι αυτή που θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στις αντιλήψεις για τα τηλέφωνα Pixel.

Πρόταση: Google Pixel Watch 2: Μόλις διέρρευσαν οι δύο πρώτες όψεις

Η προσφορά μιας επιλογής αποθήκευσης 128 GB δεν είναι ασυνήθιστη σε συσκευές μεσαίας κατηγορίας, όπως το Pixel 8, και η συμπερίληψή της στο Pixel 8 Pro δεν είναι απροσδόκητη. Αλλά αυτές οι χαμηλότερες επιλογές αποθήκευσης θα επιτρέψουν στην τιμή εισόδου και των δύο συσκευών να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη και πιο προσιτή στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες που συμπιέζουν την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.

Η σειρά Pixel δεν είναι μόνο για να δείξει στους κατασκευαστές ποιες είναι οι προσδοκίες της Google- είναι επίσης η διαμόρφωση της βάσης των καταναλωτών με το τι πρέπει να αναμένεται από κάθε smartphone. Σε αυτή την περίπτωση, η οικονομική προσιτότητα είναι πολύ στο μυαλό.

Διαβάστε επίσης: Οι υποτιθέμενες προδιαγραφές του Google Pixel 8 Pro διέρρευσαν στο Twitter

πηγή πληροφοριών:forbes.com